3 Δωρεάν αρχεία για όλους τους γραφίστες

Καλη εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Εύχομαι και αυτη η εβδομάδα να σας γεμίσει δύναμη για δημιουργία! Το teachme.gr φυσικά θα σας βοηθήσει στο έπακρο να πάρετε τεράστιες δόσεις δημιουργικής έμπνευσης, είτε μέσα απο τα εκατοντάδες μαθήματα του, είτε μέσα απο τα καθημερινά δωρεάν αρχεία στα οποία έχουν πρόσβαση όλα τα Premium μέλη χωρίς κανένα περιορισμό!

Ο μοναδικός περιορισμός, ο χρόνος

Ο χρόνος ενδεχομένως να αποτελεί τον μοναδικό περιορισμό καθώς τα αρχεία που βρίσκω και σας δείχνω απο που να τα κατεβάσετε δωρεάν και νόμιμα συνήθως έχουν χρονικό όριο δωρεάν διάθεσης, πράγμα που σημαίνει ότι όταν δημοσιεύεται κάτι στο teachme.gr, θα πρέπει να τρέχετε να το κατεβάζετε άμεσα καθώς κάτι που είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τώρα, μπορεί αύριο να κοστίζει και μάλιστα ακριβά...

Γραφίστες εξολπλιστείτε με  3 Δωρεάν αρχεία

Σήμερα πραγματικά δίνω την ευκαιρία στους γραφίστες να εξοπλιστούν πολύ δημιουργικά για εκείνους ή τους πελάτες τους με 3 πολύ σημαντικά και δημιουργικά αρχεία! Συγκεκριμένα θα σας δείξω τι πρέπει να κάνετε για να κατεβάσετε ένα έντυπο με τιμές προϊόντων, ένα σχέδιο επαγγελματικής κάρτας, και ένα πολύ ωραίο γραφικό σε στυλ δώρου!

Τα αρχεία που θα κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ σήμερα είναι τα εξής:

Το έντυπο με τις τιμές προϊόντων

3 Δωρεάν αρχεία

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD

Το σχέδιο της επαγγελματικής κάρτας

3 Δωρεάν αρχεία

Επεξεργάσιμο αρχείο Ai & PSD

Το γραφικό σε στυλ δώρου

3 Δωρεάν αρχεία

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για το έντυπο με τις τιμές των προϊόντων θα πρέπει να συνδεθείτε στο graphicriver και στην συνέχεια να κατεβάσετε το αρχείο. Για να κάνετε μια δωρεάν εγγραφή στο graphicriver κάντε κλικ εδώ και για να μεταφερθείτε στην σελίδα του προϊόντος κάντε κλικ εδώ.

Για την επαγγελματική κάρτα θα πρέπει να πάτε στην σελίδα που αναφέρεται η προσφορά και απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή Download κάτω δεξιά, όπου εκεί μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο σε PSD ή Ai μορφή. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της κάρτας κάντε κλικ εδώ.

Για το πολύ όμορφο έντυπο σε στυλ δώρου θα πρέπει να πάτε στην σελίδα που αναφέρεται η προσφορά και απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή Download PSD. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της κάρτας κάντε κλικ εδώ.