Δωρεάν 10 "Καυτά" Photoshop Actions Μόδας!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και ίσως η πιο αγαπημένη ημέρα της εβδομάδας καθώς έχουμε μάθημα για το Adobe Photoshop και επίσης πολύ χρήσιμα φωτογραφικά -και όχι μόνο- αρχεία για άμεσο και ΔΩΡΕΑΝ κατέβασμα!

Adobe Photoshop Actions

Τα Adobe Photoshop Actions είναι αυτοματοποιημένες διαδικασίες μέσα απο τις οποίες μπορείτε να πάρετε εντυπωσιακά αποτελέσματα με μόλις ένα κλικ! Έτσι λοιπόν το Photoshop μέσα απο τα Actions θα μας μαγέψει για ακόμη μια φορά!

Ιδιαίτερα Actions Μόδας Εντελώς Δωρεάν

Τα Premium Μέλη που τιμούν και υποστηρίζουν έμπρακτα το teachme.gr, για μία ακόμη ημέρα θα λάβουν ένα πολύ όμορφο πακέτο αρχείων! Συγκεκριμένα θα λάβετε εντελώς δωρεάν ένα σετ με 10 μοναδικά photoshop actions για άμεση χρήση! Τα actions λειτουργούν και σε Windows και σε Macintosh απο την έκδοση Adobe Photoshop CS2 και μετά.

Οπότε τα σημερινά actions που σας δίνω θα καλύψουν κάθε άνάγκη για άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Ακόμη και μέσα στην Οικονομική Κρίση, δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer! Μια μοναδική επένδυση την οποία θα την κάνετε στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς!

Δείγμα 4 απο τα 10 συνολικά Photoshop Actions

Δωρεάν 10 "Καυτά" Photoshop Actions Μόδας!

Δωρεάν 10 "Καυτά" Photoshop Actions Μόδας!

 Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για να κατεβάσετε τα Adobe Photoshop Actions θα πρέπει να πάτε στην σελίδα PHOTOGRAPHYPLA.NET  η οποία τα παρέχει δωρεάν και να κάνετε εγγραφή στο newsletter τους (μπορείτε να βγείτε στην συνέχεια εαν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletters). Μόλις εισάγετε το email σας μετά απο 1 λεπτό (συνήθως άμεσα) θα λάβετε ένα email ενεργοποίησης. Θα ανοίξετε το email και θα κάνετε κλικ στον σύνδεσμο (link) της ενεργοποίησης. Στην σελίδα που θα σας ανοίξει ο σύνδεσμος θα μπορέσετε να κατεβάσετε τα Adobe Photoshop Actions!

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα των Photoshop Actions!

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!

Ξεκινήστε σήμερα το Premium Ταξίδι

Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την "αφρόκρεμα" της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία απο όλο τον δημιουργικό κόσμο!