4 "καυτά" δημιουργικά πακέτα εντελώς Δωρεάν!

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr, εύχομαι να περάσατε τέλεια εχθές και σήμερα να κάνετε λίγο υπομονή καθώς το Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας!Σήμερα θα σας βοηθήσω να περάσει η ημέρα σας πιο δημιουργικά, δείχνοντας σας τι πρέπει να κάνετε για να κατεβάσατε 4 πολύ δημιουργικά πακέτα για γραφίστες, φωτογράφους, videoγράφους αλλά και 3D Δημιουργούς!

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι και με δωρεάν υλικό

Ξεκίνησα το 2013 πολύ δυνατά με συνεχή (εννοείται) μαθήματα αλλά πλεον και με συνεχή ΔΩΡΕΑΝ δημιουργικά καλούδια για όλα τα Premium Μέλη του teachme.gr! Έτσι συνδυάζω το "Τερπνόν μετά του Ωφελίμου" και ως εκ τούτου σχεδόν καθημερινά, θα σας "προικίζω" με καταπληκτικά ΔΩΡΕΑΝ πράγματα, μέσα απο τα οποία θα εκτινάξετε τις δημιουργικές σας ανησυχίες και μαζί με τα μαθήματα του teachme.gr θα ανεβειτε όχι ένα αλλά πάρα πολλά επίπεδα.

Ξεφύγετε απο τον ανταγωνισμό

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεφύγει απο τον ανταγωνισμό και να γίνει πραγματικά ένας ολοκληρωμένος επαγγελματίας. Μέσα απο μια Premium Συνδρομή στο teachme.gr θα καταφέρετε αυτό που ονειρεύεστε μόλις με 30 λεπτά του ευρώ την ημέρα. Πράξτε άμεσα, γίνετε Premium τώρα και βγείτε κερδισμένος-η για μια ζωή!

Τι θα πάρετε σήμερα

Σήμερα θα λάβετε 4 "καυτά" δημιουργικά πακέτα! Πιο αναλυτικά θα λάβετε 2 πακέτα με καταπληκτικά και ΠΕΛΩΡΙΑ Textures τα οποία θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ στο Adobe Photoshop αλλά και στο After Effects και σε προγράμματα 3D. Τα πακέτα των Textures συνολικά συμπεριλαμβάνουν 14 αρχεία και σίγουρα θα σας οπλίσουν με δημιουργία και μοναδικά αποτελέσματα!

Το πρώτο πακέτο με τα Textures

grungy-1

Το δεύτερο Πακέτο με τα Textures

cement-1

Επίσης θα λάβετε 2 πακέτα με Υψηλής Ανάλυσης Adobe Photoshop Βούρτσες για να μπορέσετε να δημιουργήσετε άμεσα και χωρίς κόπο εντυπωσιακά δημιουργήματα στο κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας γραφικών και επεξεργασίας φωτογραφιών! Οι συνολικές βόυρτσες μέσα απο τα 2 πακέτα είναι 54!

Το πρώτο πακέτο με τις βούρτσες

spark-brushes

Το δεύτερο πακέτο με τις βούρτσες

spray-brushes

Κατεβάστε τα απο εδώ

Από εδώ θα κατεβάσετε τα πακέτα, η διαδικασία είναι απλή και μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα τα έχετε στον υπολογιστή σας!

Κατεβάστε το πρώτο πακέτο με τα Textures

Κατεβάστε το δεύτερο πακέτο με τα Textures

Κατεβάστε το πρώτο πακέτο με τις βούρτσες

Κατεβάστε το δεύτερο πακέτο με τις βούρτσες

Αρπάξτε τα τώρα!

Μην περιμένετε καθώς τα συγκεκριμένα πακέτα είναι επι πληρωμή πακέτα και είναι ΔΩΡΕΑΝ μόνο για λίγο χρονικό διάστημα! Κατεβάστετα άμεσα και δημιουργήστε τώρα μοναδικά πράγματα!

Καλή σας απόλαυση και καλές δημιουργιες!