Μπαίνοντας στα βαθιά μέσω του”Flash” φωτισμού!

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι έρχεται το 5ο Flash Masterclass, ένα ακόμη “Webinar” (σεμινάριο online) της σειράς Flash Masterclass, η οποία για πρώτη φορά στα ελληνικά, σας έδειξε πόσο εύκολα μέσω των Flash και Studio Flash φωτισμών, μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικές φωτογραφίες!

Μετά από τέσσερα άκρως επιτυχημένα Flash Masterclass, τα οποία ήταν αφιερωμένα στους κλασσικούς φωτισμούς “Butterfly“, “Loop“, “Rembrandt” & “Split” (οι παρακάτω φωτογραφίες βγήκαν μέσα από τα webinar), έφτασε η ώρα να περάσουμε σε πιο προχωρημένες καταστάσεις και σε λατρεμένα concept φωτογραφίας όπως αυτό του “Καλλιτεχνικού Γυμνού“! Το πρώτο από μία σειρά φωτογραφικών σεμιναρίων, τα οποία θα σας ρίξουν στα βαθιά, πάντα όμως με το “σωσίβιο” που λέγεται “teachme.gr”!

Όπως ανακάλυψαν οι παρεβρισκόμενοι στα 4 πρώτα Webinar είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την απόλυτα ολοκληρωμένη εκμάθηση των τεχνικών που παρουσιάζουμε μέσα από το τρίπτυχο “3D Απεικόνιση”, “Φωτογράφιση” & “Επεξεργασία”!

Flash Masterclass #5 – Artistic Nude

Το καλλιτεχνικό γυμνό θα είναι το θέμα του 5ου Flash Masterclass και πως μέσα από την φωτογραφική σας ματιά θα καταφέρετε να αποθεώσετε το γυναικείο σώμα. Στόχος του online σεμιναρίου δεν είναι απλώς η αποτύπωση αλλά η δημιουργική έκφραση μέσω του σώματος και εκεί θα στοχεύσουμε.

Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μοναδικές εικόνες, οι οποίες θα σας ξεχωρίσουν άμεσα ως φωτογράφο!

Τι θα δούμε στο σεμινάριο φωτογραφίας

Το θέμα του σεμιναρίου μπορεί θεωρητικά να φαντάζει προχωρημένο, όμως μέσα από την ύλη που έχουμε ήδη οργανώσει θα καταφέρετε ακόμη και ως αρχάριος να πάρετε εξαιρετικές ιδέες και πληροφορίες. Ενώ αν είστε επαγγελματίας, τότε ετοιμαστείτε να εκτοξεύσετε τις δεξιότητες σας, σε ένα θέμα το οποίο είναι ευαίσθητο αλλά και πολύ δυνατό ταυτόχρονα!

Για πρώτη φορά το Webinar θα έχει διάρκεια 4 ώρες και αυτό για να καλύψουμε όλα τα στάδια φωτογραφίσεων που θέλουμε μαζί με εσάς να περάσουμε. Θεωρία σε αυτό το Masterclass δεν θα υπάρξει!

Ύλη του Flash Masterclass #5

  • Στήσιμο του σκηνικού σε συνθήκες εικονικού 3d Studio
  • Προσομοίωση φωτισμού και πόζας για άμεσα επιτυχημένα αποτελέσματα
  • Φωτογράφιση Καλλιτεχνικού Γυμνού – Πρώτο Μέρος
  • Φωτογράφιση Καλλιτεχνικού Γυμνού – Q&A
  • Φωτογράφιση Καλλιτεχνικού Γυμνού – Δεύτερο Μέρος
  • Επεξεργασία Φωτογραφιών Καλλιτεχνικού Γυμνού

Εισηγητές του Flash Masterclass #5

Εισηγητές του Webinar θα είναι οι “δικοί σας άνθρωποι”, ο Πάνος και Βαγγέλης Βλασόπουλος σε απευθείας σύνδεση σε Ελλάδα και Αυστρία αντίστοιχα.

Περισσότερα για το webinar

To Flash Masterclass #5 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι σε ζωντανή σύνδεση μέσω της ειδικής πλατφόρμας που έχουμε ήδη εξασφαλίσει για σχετικά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Εκτός από την online παρουσία σας στο Webinar και την δυνατότητα ερωτήσεων/απαντήσεων στα θέματα που θα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη σας, μπορείτε να κάνετε εγγραφή το σεμινάριο σε βίντεο ή μπορούμε εμείς να σας το στείλουμε στην συνέχεια και έτσι να το έχετε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ και να κάνετε επανάληψη χωρίς επιπλέον χρέωση (θα αναφερθώ στο κόστος στην συνέχεια). Μαζί με το βίντεο θα λάβετε τις φωτογραφίες που θα επεξεργαστούμε για να κάνετε πρακτική άσκηση. Με τον τρόπο αυτό, θα καταλάβετε την θεωρία, θα την δείτε σε εικονικό studio, θα ανακαλύψετε πως χτίζεται ένας αριθμός λήψεων σε πραγματικές συνθήκες studiο και θα δείτε την επαγγελματική επεξεργασία εικόνας ενός πορτραίτου.

Κόστος συμμετοχής

Αν σκεφτεί κάποιος πόσο κοστίζει ένα σεμινάριο καλλιτεχνικού γυμνού και φυσικά όλα τα παραπάνω δεδομένα, θα πίστευε ότι θα έπρεπε να πληρώσει πολλά γι’αυτή την: α) άνεση, β) ευκολία, γ) ολοκληρωμένη & ποιοτική εκμάθηση. Ωστόσο, μας γνωρίζετε χρόνια τώρα, πάντα προσπαθούμε να σας δώσουμε το καλύτερο, σε μία τιμή που απλά “δεν υπάρχει”! Γι’αυτόν τον λόγο το κόστος εισόδου στο Flash Masterclass #5 Webinar, διάρκειας 4 ωρών, θα είναι μόλις 39,99€. Σε αυτή την τιμή θα μπορέσετε να μας παρακολουθήσετε ζωντανά, να κάνετε ερωτήσεις, να λάβετε τις φωτογραφίες προς επεξεργασία και φυσικά το τελικό βίντεο!

Κλείστε θέση, ακόμη και αν δεν θα είστε εκεί

Το Flash Masterclass #5 θα έχει ουσιαστικά συμβολική τιμή για τους συμμετέχοντες, αυτό αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία να το παρακολουθήσετε, αλλά ακόμη και αν δεν μπορείτε λόγω υποχρεώσεων να είστε μαζί μας κατά την ζωντανή σύνδεση, μπορείτε να το “κλείσετε” σε μία εξωφρενικά χαμηλή τιμή και να το παρακολουθήσετε αργότερα. Το κάθε Webinar θα ανεβαίνει στο e-shop του teachme.gr μετά την ολοκλήρωσή του, ωστόσο θα κοστίζει έως και 10 φορές ακριβότερα σε σχέση με την τιμή της online παρακολούθησής του.

Ακόμα και αν δεν καταφέρετε να είστε μαζί μας εκείνη την ημέρα, κλείστε την θέση σας και θα χαρούμε να σας στείλουμε τα αρχεία του Webinar!

Πως θα κλείσετε θέση

Οι θέσεις το Flash Masterclass #5 είναι άκρως περιορισμένες. Η άμεση κράτηση και αγορά θα σας εξασφαλίσει μία θέση σε πρώτο πλάνο στο Webinar, δεν χρειάζεται να έχετε μικρόφωνο ή κάμερα, μπορείτε να το παρακολουθήσετε από υπολογιστή, tablet, smart tv ή κινητό τηλέφωνο και θα έχετε την αίσθηση ότι σας κάνουμε ιδιαίτερο μάθημα!

Μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας προσωπικό εισιτήριο και να κλείσετε θέση στην ψηφιακή αίθουσα του Flash Masterclass #5 μέσω PayPal, Viva Wallet ή τραπεζικής κατάθεσης/μεταφοράς.

Εγγραφή στην πλατφόρμα του σεμιναρίου

Για να μεταφερθείτε στην πλατφόρμα εγγραφής του σεμιναρίου για να εξασφαλίσετε την θέση σας κάντε κλικ εδώ. Στην συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσετε στην αγορά του εισιτηρίου σας μέσω PayPal, Viva Wallet ή Τραπεζικής μεταφοράς/κατάθεσης (πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγραφή από μόνη της δεν σημαίνει κλείσιμο θέσης, θα πρέπει να αγοράσετε την θέση σας μετά την εγγραφή με τους 3 παρακάτω τρόπους.

Αγορά θέσης μέσω PayPal

Για την αγορά της θέσης σας μέσω PayPal κάντε κλικ εδώ και στείλτε το ποσό των 39,99€ για την επιτυχημένη εγγραφή σας στο σεμινάριο.

Αγορά θέσης μέσω τραπεζικής μεταφοράς

Για την αγορά της θέσης σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω λογαριασμό “Viva Wallet”:

Viva Wallet

Όνομα Λογαριασμού: Παναγιώτης Βλασόπουλος

ΙΒΑΝ: GR8370100000000115123824978

Στην δικαιολογία της κατάθεσης/μεταφοράς γράψτε το όνομά σας.

Αγορά θέσης μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Σε περίπτωση που δεν έχετε e-banking για να κάνετε την αγορά μέσω Viva Wallet, μπορείτε να κάνετε απευθείας τραπεζική κατάθεση μέσω του παρακάτω τραπεζικού λογαριασμού:

Alpha Bank  

Όνομα Λογαριασμού:  Παναγιώτης Βλασσόπουλος του Ζώη

Αρ. Λογαριασμού: 596-00-2340008315  

IBAN: GR09 0140 5960 5960 0234 0008 315

Αμέσως μετά την αγορά της θέσης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωση της αγοράς και κλείσιμο της θέσης σας στο επερχόμενο webinar. Καλό θα είναι να κάνετε την αγορά της θέσης από νωρίς για να είστε άνετοι και να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας καθώς οι θέσεις είναι σχετικά περιορισμένες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. ή εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω Facebook.