Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το 1ο Webinar του teachme.gr με θέμα το "Flash & Studio Flash". Μέσα σε μία γεμάτη "ψηφιακή αίθουσα" καταφέραμε και μάθαμε πολύ σημαντικά πράγματα γύρω από τα Flash και την δημιουργία εξαιρετικών εικόνων χωρίς καμία δυσκολία!

Το Webinar άνοιξε με την θεωρητική ανάλυση του "Butterfly" φωτισμού στον οποίο ήταν αφιερωμένο το πρώτο "Masterclass". Αφού ο πρώτος εισηγητής του σεμιναρίου, Βαγγέλης Βλασόπουλος, ανέλυσε τα θεωρητικά κομμάτια των Flash και του Buterrfly, στην συνέχεια έγινε από τον ίδιο εικονική αναπαράσταση του σκηνικού σε "3D περιβάλλον" και η τοποθέτηση των πηγών φωτός έτσι ώστε να κατανοηθεί η τεχνική πριν προχωρήσει το Webinar στο studio.

Flash Masterclass #1
Buttefly

Αφού η θεωρία και η εικονική αναπαράσταση "ζέστανε" τους θεατές, στην συνέχεια έφτασε η στιγμή της παρουσίασης από τον Πάνο Βλασόπουλο, ο οποίος έδειξε στην αίθουσα του σεμιναρίου πως μπορεί κάποιος με χρήση απλών Flash πηγών να δημιουργήσει με μεγάλη ευκολία εξαιρετικά πορτραίτα με "Butterfly φωτισμό".

Κατά την διάρκεια της φωτογράφισης και οι δύο εισηγητές έφεραν τους θεατές πιο κοντά σε πραγματικές συνθήκες φωτογράφισης και δημιούργησαν πολλαπλές φωτογραφίες τις οποίες τις έχτιζαν κομμάτι κομμάτι. Από την τοποθέτηση του σώματος, το βλέμμα, το σημείο φώτισης, τα μαλλιά και φυσικά τα χέρια και την έκφραση. Πολύ σημαντικά κομμάτια τα οποία κανείς δεν αναλύει, στο Flash Masterclass αναλύθηκαν στο 100%.

Αμέσως μετά την φωτογράφιση ακολούθησε τελικώς η επεξεργασία φωτογραφίας, στην οποία ο Βαγγέλης Βλασόπουλος έδειξε πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να διορθώσει σημαντικά σημεία σε μία φωτογραφία μέσω μίας εκ των κορυφαίων τεχνικών επεξεργασίας εικόνας.

Ολοκληρωμένη εμπειρία

Η εμπειρία που αποκόμισαν οι δεκάδες θεατές του σεμιναρίου ήταν απολύτως ολοκληρωμένη. Μπόρεσαν και έκαναν ερωτήσεις, έλαβαν απαντήσεις. Παρακολούθησαν ζωντανά την εξέλιξη της φωτογράφισης, της επεξεργασίας και φυσικά κατανόησαν την θεωρητική λογική των Flash και του Butterfly φωτισμού.

Συγχρόνως, μετά το τέλος του Webinar, "κατέβασαν" σε βίντεο όλο το σεμινάριο, τις φωτογραφίες και τους χάρτες τοποθέτησης στο εικονικό studio. Εννοείται πως όλοι οι μαθητές, έλαβαν και την επίσημη Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου από το teachme.gr!

Η Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου (Butterfly)

Έρχεται νέο Webinar

Όπως σας έχουμε ανακοινώσει μέσα από τα εβδομαδιαία "PhotoBros Live!" έχουμε στόχο να δημιουργούμε ένα Webinar τον μήνα, έτσι ώστε κάθε φορά να βλέπουμε νέες τεχνικές. Έτσι τον Ιανουάριο έρχεται νέο "Masterclass"! Το θέμα θα ανακοινωθεί σύντομα και θα έχει στόχο να σας δώσει και πάλι μία ολοκληρωμένη τεχνική μέσα σε 3 ώρες!

Είστε η δύναμή μας!

Είναι γεγονός πως το teachme.gr προχωρά εδώ και 10 χρόνια με μοναδική στήριξη, εσάς! Έτσι και αυτό το Webinar δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την δική σας εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή! Για εσάς τα κάνουμε όλα και για εσάς θα συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας! <3