Δωρεάν Photoshop Actions για Ρετούς Προσώπου!

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και φυσικά η ημέρα είναι αφιερωμένη στην φωτογραφία αλλά και στο Adobe Photoshop! Στο σημερινό ΔΩΡΕΑΝ πακέτο που θα κατεβάσετε όλα τα Premium μέλη, θα λάβετε ένα τέλειο set με εργαλεία ψηφιακού "ρετους" προσώπου μέσα απο Adobe Photoshop Actions!!Απλά με ένα κουμπί θα έχετε έτοιμες ρυθμίσεις και διαφορετικές επεξεργασίες στο πρόσωπο. με αποτέλεσμα να ολοκληρώνετε τα πορτραίτα σας πολύ πιο γρήγορα απο ότι συνήθως!

Photoshop Actions

Τα Photoshop Actions για όσους δεν τα γνωρίζουν αποτελούν ένα εξαιρετικό εργαλείο μέσα από το οποίο μπορούμε να "καταγράφουμε" τις κινήσεις μας στο Photoshop και στην συνέχεια να τις επαναλαμβάνουμε άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού! Το ακόμη πιο εξαιρετικό στοιχείο των Photoshop Actions είναι ότι εκτός απο τις δικές μας κινήσεις, μπορούμε με το πάτημα ενός κουμπιού να επαναλάβουμε τις κινήσεις κάποιου άλλου χρήστη, και έτσι άμεσα να φέρουμε αποτελέσματα στις φωτογραφίες μας χωρίς να έχουμε ιδέα πως μπορούσαμε να τα πετύχουμε!

Πως θα κατεβάσετε τα Adobe Photoshop Actions

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Το πακέτο με τα Adobe Photoshop Actions υπάρχει στο deviantart.com και πολύ απλά για να τα κατεβάσετε θα πρέπει να κάνετε κλικ στο "download file" που υπάρχει στα δεξιά της σελίδας. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο Deviantart.com και κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα των Actions και να τις "κατεβάσετε"!

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!

Ξεκινήστε σήμερα το Premium Ταξίδι

Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την "αφρόκρεμα" της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία απο όλο τον δημιουργικό κόσμο!