Δωρεάν Επαγγελματική Κάρτα & Γραφικά!!!

Δωρεάν Επαγγελματική Κάρτα & Γραφικά

Καλη εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Εύχομαι και αυτη η εβδομάδα να σας γεμίσει δύναμη για δημιουργία! Το teachme.gr φυσικά θα σας βοηθήσει στο έπακρο να πάρετε τεράστιες δόσεις δημιουργικής έμπνευσης, είτε μέσα απο τα εκατοντάδες μαθήματα του, είτε μέσα απο τα καθημερινά δωρεάν αρχεία σταοποία έχουν πρόσβαση όλα τα Premium μέλη χωρίς κανένα περιορισμό!

Κάρτες, εικονίδια αλλά και ένα ιδιαίτερο γραφικό!

Για μια ακόμη εβδομάδα οι Γραφίστες θα πάρουν το δημιουργικό δωράκι τους απο το teachme.gr, αφού θα αποκτήσουν άμεσα, εύκολα, απλά και χωρίς κανένα κόστος, 3 πακέτα πολύ όμορφων και δημιουργικών αρχείων! Μια έτοιμη κάρτα PSD στην οποία το μόνο που χρειάζεται είναι να γράψετε τα στοιχεία του πελάτη σας, ένα πανέμορφο σετ εικονιδίων στυλ "φούσκας" μέσα απο τα οποία θα μπορέσετε να αποτυπώσετε καλύτερα τους διαλόγους σας και επίσης ένα ιδιαίτερο σετ γραφικών κορδέλων (ribbons) μέ τις οποίες μπορείτε να δώσετε τις δικές σημειώσεις και ιδιαιτερότητες!

Όλα τα αρχεία είναι σε PSD (Adobe Photoshop) μορφή, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα επεξεργαστείτε εφόσον το επιθυμείτε χωρίς κανένα πρόβλημα!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Τα αρχεία που θα κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ σήμερα είναι τα εξής:

Οι κορδέλες για να κοσμίσετε τα γραφικά σας!

Δωρεάν Επαγγελματική Κάρτα & Γραφικά

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD

Το σχέδιο της επαγγελματικής κάρτας

Δωρεάν Επαγγελματική Κάρτα & Γραφικά

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD

Οι πολύ χρήσιμες φούσκες διαλόγου!

Δωρεάν Επαγγελματική Κάρτα & Γραφικά

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για τις κορδέλες (ribbons) θα πρέπει να πάτε στην σελίδα που αναφέρεται η προσφορά και απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή Download PSD. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της κάρτας κάντε κλικ εδώ.

Για την επαγγελματική κάρτα θα πρέπει να πάτε στην σελίδα που αναφέρεται η προσφορά και απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή Download κάτω δεξιά, όπου εκεί μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο σε PSD μορφή. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της κάρτας κάντε κλικ εδώ.

Για τα εικονίδια διαλόγου, θα πρέπει να πάτε στην σελίδα που αναφέρεται η προσφορά και απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή Download PSD. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της κάρτας κάντε κλικ εδώ.