Κοστίζει 100$ αλλά αν προλάβετε, είναι δωρεάν!!!

Πριν απο λίγο έλαβα μία ενημέρωση στο email μου για ένα πρόγραμμα το οποίο το χρησιμοποιώ καθημερινά και είναι πραγματικά φανταστικό! Το κόστος του είναι 100$ δολάρια αλλά μέχρι τις 28/1 θα μπορέσετε να το κατεβάσετε χωρίς να πληρώσετε ούτε cent!!! Μία προσφορά που δεν ξέρω ποιός την έκανε, αλλά δεν μπορούσα να μην την μοιραστώ μαζί με όλους σας!!!

Φανταστικές δημιουργίες πανεύκολα

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που αναφέρω είναι το Perfect Effects 8 το οποίο είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ περισσότερο απο κανένα άλλο μέσα στην ολοκληρωμένη σουίτα της onOne, είναι απο τα αγαπημένα μου στην επεξεργασία φωτογραφιών, καθώς μου δίνει φοβερούς τρόπους δημιουργίας και επεξεργασίας! Με λίγα λόγια, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν με τις φωτογραφίες τους!

Όταν λέμε Δωρεάν, εννοούμε τσάμπα εντελώς!

Πραγματικά ισχύει το email που έλαβα προχθες και δοκίμασα να κατεβάσω το Perfect Effects 8. Λειτούργησε κανονικά και έλαβα serial number και τα σχετικά! Οπότε πρόκειται για μία ανεπανάληπτη προσφορά που σίγουρα θα φανεί χρήσιμη σε όλους! Προλάβετε το δωρεάν πρόγραμμα πριν είναι αργά!

Πότε λήγει η προσφορά όμως

Η προσφορά για το δωρεάν πρόγραμμα θα ισχύει μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2014. Μέχρι τότε θα μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα χωρίς κόστος και γιατί όχι, να ξοδέψετε μερικά απο αυτά για μία Premium συνδρομή στο teachme.gr. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας και φυσικά να λαμβάνετε περισσότερα δωρεάν υπερ-πολύτιμα αντικείμενα!!!

Πως θα το κατεβάσετε

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, να μεταφερθείτε στην συγκεκριμένη σελίδα της onOne και να κάνετε κλικ στο "Get Started", στην συνέχεια θα κάνετε κλικ στο "Request Download", θα βάλετε μερικά στοιχεία σας και θα λάβετε ένα email με το serial αλλά και 2 επιλογές κατεβάσματος του προγράμματος, για Mac ή PC. Και έτσι, τόσο απλά και τόσο εύκολα, θα έχετε το onOne Perfect Effects για πάντα δικό σας χωρίς να δώσετε ούτε ένα cent!

Στηρίξτε το teachme.gr

Το teachme.gr είναι εδώ καθημερινά με χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και δωρεάν "καλούδια" για όλα τα μέλη. Αποτελεί μία προσπάθεια μου απο το 2009 για ποιοτική αναβάθμιση του Ελληνικού διαδικτύου και με την δική σας βοήθεια συνεχώς γινόμαστε καλύτεροι! Στηρίξτε την προσπάθεια μας και βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε στην συνέχεια με πολλά μαθήματα και δημιουργικά αρχεία! Γίνετε σήμερα Premium μέλος και κερδίστε απο κάθε άποψη!

Για να δείτε το link πρέπει να κάνετε είτε μία δωρεάν, είτε μία premium εγγραφή στο teachme.gr

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του προγράμματος