Δωρεάν Δημιουργικά

Σήμερα θα σας δείξω μερικά site στα οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν πράγματα και να εκτοξεύσετε τις δημιουργίες σας στο Adobe Photoshop! Πρόκεται για πράγματα τα οποία όλοι μας τα ψάχνουμε και οι περισσότεροι δεν γνώριζαν πως μπορούσαν να τα βρουν δωρεάν!

 Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά πολύ καλά web sites με υπέροχα Δωρεάν Δημιουργικά Καλούδια!
To Brusheezy.com είναι απο τα αγαπημένα μου web sites εύρεσης βουρτσών, patterns, actions, shapes και γενικότερα ότι μπορεί να φορτώσει το Adobe Photoshop. Δοκιμάστε το και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει με τον μέγεθος των δωρεάν πραγμάτων που μπορείτε να βρείτε!
 Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον web site με δωρεάν πράγματα για το Adobe Photoshop είναι το QBrushes, κινείται στα ίδια θέματα και παροχές με το brusheezy, οφείλω όμως να ομολογήσω πως το design του μου αρέσει περισσότερο!
 
 Ο κόσμος του ίντερνετ έχει γεμίσει με stock φωτογραφικά sites τα οποία έχουν τις καλύτερες φωτογραφίες αλλά πρέπει να πληρώσεις για να τις κατεβάσεις. Όμως γιατί να το κάνεις όταν μπορείς να πας σε ένα εξίσου όμορφο και λειτουργικό site με φωτογραφίες και να τις κατεβάσεις δωρεάν! Φυσικά μιλάω για το sxc.hu, ή αλλιώς το stock.xchng, ένα web site που παρέχει ποιοτικές φωτογραφίες χωρίς να δώσετε ούτε ένα λεπτό!
 
Γνωστό στο teachme.gr το dafont.com αφού αρκετά συχνά μας παρέχει απολύτως δωρεάν πανέμορφες γραμματοσειρές! Η ποικιλία του είναι τεράστια, και το ταλέντο των δημιουργών αστείρευτο. Δυστυχώς δεν έχει πολλές ελληνικές γραμματοσειρές, αλλά με τόση μεγάλη ποικιλία στις λατινικές, με βάσει σε πειρασμό να ξεκινήσω τα greeklish!
Ένα φανταστικό web site που προσφέρει φοβερά εικονίδια απολύτως δωρεάν (αλλά και premium συλλογές), είναι το freeiconsweb.com. Με τεράστια ποικιλία και ποιότητα που "τσακίζει" κόκκαλα είναι ένα site που πρέπει σίγουρα να επισκεπτείτε!
Η μεγαλύτερη και κορυφαία κοινότητα των designers είναι το deviantart.com. Πρόκειται για ένα εθιστικό site το οποίο παρέχει απο βούρτσες για το Photoshop , μέχρι και απόλυτα δημιουργικές φωτογραφίες και γραφικά.
Και επειδή αν δεν "παινέσεις" το σπίτι σου, θα πέσει και θα σε "πλακώσει" δεν θα ξεχάσω το www.teachme.gr όπου στην δωρεάν του μορφή θα βρείτε εκατοντάδες μαθήματα και ένα κάθε εβδομάδα για όλα τα δωρεάν μέλη του. Οπότε περάστε κυριολεκτικά δημιουργικές ώρες μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr και φυσικά μην ξεχνάτε πως μόλις με 4.99 ευρώ μπορείτε να περάσετε στην Premium μεριά και να απογειωθείτε!
Καλό δημιουργικό ψάξιμο :Ρ