Καλώς ήρθατε στο μέλλον των ψηφιακών άλμπουμ!

Πριν απο ένα χρόνο δημιούργησα την εφαρμογή “Digital Album Panel” ή αλλιώς “daPanel”. Η συγκεκριμένη εφαρμογή ουσιαστικά επέτρεπε στον χρήστη να δημιουργεί εικαστικά ψηφιακών άλμπουμ μέσω του Adobe Photoshop. Το “daPanel v1” ενθουσίασε κάθε χρήστη που το εμπιστεύτηκε και τον βοήθησε να δημιουργήσει ταχύτατα ψηφιακά άλμπουμ χωρίς καμία δυσκολία!

Σήμερα με χαρά ανακοινώνω στο teachme.gr την δημιουργία της δεύτερης έκδοσης του daPanel, το “daPanel v2” το οποίο έρχεται ανασχεδιασμένο και με νέα φιλοσοφία στον τρόπο δημιουργίας εικαστικών σχεδίων για ψηφιακά άλμπουμ αλλά και photo books!

Για μοναδικά Ψηφιακά Άλμπουμ

Το daPanel v2 το σχεδίασα με την σκέψη στον φωτογράφο και την καθημερινή χρήση του στο Adobe Photoshop. Κάθε φωτογράφος σήμερα πρέπει να ασχοληθεί με την δημιουργία ψηφιακών άλμπουμ και photo book, το να σχεδιάσει κάποιος όμως ένα ψηφιακό άλμπουμ απαιτεί προχωρημένες γνώσεις γραφιστικής και φυσικά απαιτεί πολύτιμο χρόνο τον οποίο οι περισσότεροι φωτογράφοι δεν έχουν διαθέσιμο.

Ψηφιακά Άλμπουμ μέσω του daPanel v2

Ψηφιακά Άλμπουμ μέσω του daPanel v2

Έτσι τα περισσότερα ψηφιακά άλμπουμ είναι ένα αποτέλεσμα μετριότητας και βιασύνης. Στόχος μου μέσα από το daPanel v2 είναι να σας δώσω την ευκολία να δημιουργήσετε μοναδικά ψηφιακά άλμπουμ χωρίς να κουραστείτε, χωρίς να έχετε προχωρημένες γνώσεις στο photoshop και φυσικά, χωρίς να χάσετε εβδομάδες στην δημιουργία.

Με το μυαλό στην δημιουργία ψηφιακών άλμπουμ

To daPanel v2 θα σας επιτρέψει να είτε γρήγοροι, αποδοτικοί και ποιοτικότεροι από ποτέ όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Όπως θα ανακαλύψετε μέσα από την εφαρμογή, η δημιουργία είναι πολύ πιο προχωρημένη σε σχέση με την πρώτη έκδοση και θα σας δώσει την δυνατότητα να δημιουργήσετε χιλιάδες διαφορετικά εικαστικά για τα επόμενα σας ψηφιακά άλμπουμ!

Τι καινούριο υπάρχει στο daPanel v2

Η πρώτη έκδοση του daPanel ήταν πραγματικά υπέροχη, πριν ένα χρόνο δεν πίστευα ότι μπορούσα να την κάνω καλύτερη, αλλά μέσα σε ένα χρόνο, πολλή σκέψη, σχεδιασμό και διάβασμα κατάφερα και πέτυχα κάτι που έμοιαζε αδύνατο στα δικά μου μάτια και χαίρομαι που μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας! Δείτε παρακάτω τι νέο φέρνει η νέα έκδοση του daPanel.

  • Είναι CrossPlatform (λειτουργεί και σε windows & σε mac χωρίς επιπλέον εφαρμογή)
  • Ανασχεδιασμένη σε HTML 5 & Javascript (δεν υπάρχει πλέον Flash κώδικας, έτσι είναι ταχύτερη & πιο συμβατή)
  • Είναι Photoshop Updated (λειτουργεί μόνο στις τελευταίες εκδόσεις του Photoshop CC2014 & νεότερες)
  • Μικρότερη σε διαστάσεις (λειτουργεί καλύτερα σε μικρότερες οθόνες ή και laptop)
  • Έχει άδεια χρήσης για όλους τους υπολογιστές σας
  • Σας δίνει την δυνατότητα άνω των 70.000 συνδυαστικών εικαστικών (η πρώτη έκδοση είχε συνολικά 120 εικαστικά)

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε με τη νέα έκδοση θα δουλεύετε σε windows ή mac, με το νεότερο Photoshop, θα το εγκαταστήσετε σε όλους τους Η/Υ σας χωρίς περιορισμούς, ακόμη και στο laptop σας, ενώ θα μπορέσετε να δημιουργήσετε χιλιάδες εικαστικούς συνδυασμούς εξωφύλλων, εσωτερικών σελίδων & σαλονιών χωρίς όρια στην δημιουργία!

Που θα βρείτε το daPanel v2

Το daPanel v2 θα το βρείτε στην επίσημη σελίδα της στο “dapanel.eu”. Πρόκειται για ένα photoshop extension, δηλαδή μια εφαρμογή για το Photoshop η οποία μετά την εγκατάσταση θα προστεθεί στο Photoshop που δουλεύετε.

Εαν θέλετε να δείτε τα 10 βίντεο της βασικής εκμάθησης ή και άλλα που θα βγαίνουν κατά  καιρούς δεν έχετε παρά να συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του daPanel κάνοντας κλικ εδώ.

Εφόσον έχετε facebook, μπορείτε να συνδεθείτε με την επίσημη σελίδα του daPanel στο facebook και έτσι να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές! Κάντε κλικ εδώ.

Το νέο Panel Ψηφιακών Άλμπουμ για το Photoshop

Το νέο Panel Ψηφιακών Άλμπουμ

Κάντε μια νέα αρχή στην δημιουργία ψηφιακών άλμπουμ και photo book και εκτός απο περισσότερο κερδισμένο χρόνο & λιγότερη ταλαιπωρία, δώστε στους πελάτες σας την ποιότητα που πάντα αναζητούσαν για τα ψηφιακά τους άλμπουμ!

Γιατί τα ψηφιακά άλμπουμ αποτελούν κειμίλια μεγάλης συναισθηματικής αξίας για τους πελάτες σας και αυτό ακριβώς θα δημιουργήσετε μέσα από το daPanel v2!

Μετάβαση στην επίσημη σελίδα του daPanel v2