Γεια σας παιδιά και αγαπητοι φίλοι του teachme.gr! Απο την Τετάρτη που έρχεται θα ξεκινήσουν να στέλνονται στους χρήστες ενημερωτικά email (newsletters) αν εβδομάδα για να έχετε κάθε εβδομάδα πλήρης ενημέρωση και πλέον έστω αυτό το διάστημα θα σταματήσει η καθημερινή αποστολή. Φυσικά για όσα παιδιά θέλουν να έχουν μια καθημερινή ενημέρωση για τα καθημερινά νέα μαθήματα στο site μπορούν να ενημερώνονται μέσα απο την επίσημη σελίδα στο facebook ή στο twitter. Επίσης μπορείτε να περνάτε την καθημερινή σας βόλτα απο το teachme.gr και να βλέπετε τι καινούριο συμβαίνει! :)

Ο λόγος που τα newsletters θα γίνουν εβδομάδιαία είναι γιατί ξέρω πως καθημερινά σας "βομβαρδίζουν" με newsletters και είμαστε όλοι με πολλά -άχρηστα συνήθως- ενημερωτικά. Και όπως καταλαβαίνετε εννοείται πως δεν θέλω να καταντήσουν ενοχλητικές οι καθημερινές ενημερώσεις καθώς το τελευταίο που θέλω είναι να βλέπετε το newsletter του teachme.gr και να το σβήνετε!

Οπότε λοιπόν για τους φίλους του teachme.gr θα σας στέλνω ένα newsletter κάθε εβδομάδα, αλλά για του "τρελαμένους" :) με την μάθηση, μέσα απο τα social networks και με κάθε επισκεψή σας στο teachme.gr να είστε σίγουροι πως θα ενημερώνεστε για το κάθε τι καινούριο που καθημερινά συμβαίνει εδώ!

Η επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook

Η επίσημη σελίδα μου στο twitter

ΥΓ: Εξαίρεση αποτελούν τα ενημερωτικά emails που θα λαμβάνετε για σημαντικά νέα και προσφορές.