Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr, κυριακή σήμερα και ένα κλασσικό καταστρεπτικό άρθρο για τα αποτυχημένα δημιουργήματα μέσα απο το Adobe Photoshop είναι και πάλι εδώ!

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι το Adobe Photoshop μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά λιγότεροι γνωρίζουν πως το Adobe Photoshop, μπορεί να φέρει την καταστροφή μέσα από κάποιο πραγματικά πολύ κακό αποτέλεσμα! Όλα αυτά βεβαίως θα είχαν προβλεφθεί αν ο άνθρωπος που χειρίζεται το Adobe Photoshop δεν είχε μπει στο συγκεκριμένο πόστο με μέσον, ή φυσικά είχε τις βασικές γνώσεις του κορυφαίου προγράμματος της Adobe...

Πάμε λοιπόν να θαυμάσουμε για άλλη μια φορά, μοναδικά στο είδος τους "μαργαριτάρια"!


 

 

Αυτή είναι καλοπέραση, να πάς σε ένα Spa με τα ζεστά σου τα νερά, με τα μασάζ σου, με τα σιάτσου σου, και να στα κάνουν όλα τα Hobbit! Έτσι ρε φίλε γιατί σου αξίζει να ζήσεις σαν άρχοντας, σαν βασιλιάς, σαν ΓΙΓΑΝΤΑΣ!


Συνεχίζοντας στις "ομορφιές" των SPA, άλλο ένα κλασσικό παράδειγμα ότι στα SPA κοιτούν να σου "φτιάξουν" το πρόσωπο αλλά εγκληματούν στα υπόλοιπα μέρη του σώματος! Εκτός και αν αυτό το χέρι το χρησιμοποιεί μόνο για μαξιλάρι και απλά είναι ασιδέρωτο...!


 

Ποδαράκι μπορεί να μην υπάρχει για να κάνει σετ, αλλά δεν μας χρειάζεται καθόλου αφού έχουμε το τρίτο χέρι για στήριγμα και προστασία!


 

Ο νέος Spiderman δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος "Spiderman" που έγινε ποτέ, αλλά σίγουρα ο συγκεκριμένος είναι ο μοναδικός Άνθρωπος Αράχνη "Καμηλοπάρδαλη"! Δεν εξηγείται αλλιώς ο συγκεκριμένος λαιμός "υποβρύχιο"!


 

 

Παιδιά έχουμε πει χίλιες φορές: "Με προσοχή το Liquify", ή τουλάχιστον προσέξτε μην κάνετε την θάλασσα "βουνό" ή "γκρεμό" στην προσπάθεια σας να μαζέψετε τα κιλά του μοντέλου σας... Έλεος!


Άλλο ένα παράδειγμα ενός SPA με υπαλλήλους Hobbit οι οποίοι θα σας κάνουν αποτρίχωση στο άψε σβήσε με νέα κόλπα απο τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!


Το Adobe Photoshop στα "καλύτερά" για ακόμη μια φορά! Ρε παιδιά εντάξει δηλαδή και ένα μικρό παιδί θα τα πήγαινε καλύτερα. Δηλαδή πόσο μεθυσμένος ήταν ο άνθρωπος που το έφτιαξε αυτό;;;


Άλλη μια οικογένεια η οποία κρύβει ένοχα μυστικά! Φυσικά αναφέρομαι στο μυστικό και τρομακτικό πατέρα με τα τρία (3) χέρια! Έτσι! Επιτέλους ένας πατέρας όπου μπορεί να αγκαλιάσει του πάντες και συγχρόνως να αλλάξει και κανάλι με το τηλεκοντρόλ! Εύγε!


 

Αυτη η φωτογραφία, όσο Βαζελίνη και αν της βάλεις, απλά δεν θα σταματήσει να σε πονάει, όχι μόνο για το "κομμένο" δάχτυλο, αλλά και για τα σπασμένα σε 43 διαφορετικά σημεία, δάχτυλα! Εκτός και αν ο φίλος μας είναι ο ET, οπότε πάω πάσο!


 

Εντάξει ωραίο το αρχικό μήνυμα "Suit yourself", αλλά ρε παιδιά λίγο προσοχή με την (και καλά) αντανάκλαση στο νερό γιατί το μήνυμα αλλάζει εντελώς και γίνεται "Shit yourself"! Πολύ ευχάριστο πλέον το καινούριο μήνυμα!!!


Αυτά ήταν τα δείγματα για αυτη την εβδομάδα, προσέξτε τα δικά σας δείγμα και βεβαίως για την απόλυτη κάλυψη των βασικών, τα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr θα σας προετοιμάσουν για κάθε "δύσκολη εργασία"!

Τα δείγματα τα πήρα απο την κορυφαία ιστοσελίδα με τέτοιου είδους Adobe Photoshop λάθη, την Adobe Photoshop Disasters