Για μία ακόμη εβδομάδα αγαπητοί φίλες και φίλοι του teachme.gr, είμαι εδώ με 10 "φρέσκα" παραδείγματα "απαράδεκτων" δημιουργιών στο Adobe Photoshop, παραδείγματα που μας δείχνουν ότι οι άνθρωποι που επεξεργάζονται τις φωτογραφίες, συνήθως είναι λίγο εως πολύ άσχετοι! Μέσα από την συγκεκριμένη κατηγορία άρθρων, σκοπός μου είναι να καταλάβετε πώς μέσα απο τις γνώσεις σας μπορείτε να εργαστείτε άνετα σε πολύ μεγάλα περιοδικά ή οίκους μόδας, έχοντας απλά αυτό που δεν έχουν οι δικοί τους άνθρωποι: "Τις βασικές γνώσεις του Adobe Photoshop"!!!

Πάμε λοιπόν μαζί να γελάσουμε ή να κλάψουμε με τα σημερινά μας δείγματα Καταστρεπτικού Adobe Photoshop!Άλλη μια φωτογραφία με πόζα σε στυλ "Marilyn Monroe" αλλά ρε παιδιά είναι δυνατόν το δεξί πόδι της κοπέλας να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο. Τι κρύβει τελικά κάτω απο το φουστάνι της;


Εντάξει είσαι μοντέλο, και τι με αυτό; Θα πρέπει δηλαδή το ένα σου πόδι να είναι 2 μέτρα και το άλλο να είναι 40 εκατοστά. Η Τεχνική της Προοπτικής σε όλο της το Μεγαλείο!


Να τη και η Πενελοπε Κρουζ, πήγε στον φωτογράφο της L'Oreal και εκτός απο μια φωτογράφιση, απέκτησε και λαιμό "λούκι". Θέλει μισή ώρα να "κατέβει" η μπουκιά απο το στόμα στο στομάχι!


Εννοείται πως είμαστε μαζί με την μόδα, η οποία είναι εναντίον του aids, αλλά είμαστε εναντίον του κάκιστου Adobe Photoshop, που μεταφέρει σώματα και πόδια όπως να'ναι!


Η αφαίρεση του φόντου είναι συνήθως μια κουραστική και δύσκολη διαδικασία, αλλά φυσικά όχι για το Cosmopolitan! Εδώ βγάζουμε το φόντο για πλάκα και αν γουστάρουμε σβήνουμε και τον δεξί ώμο. Έτσι το δεξί χέρι κρέμεται απο τα μαλλιά και αποτελεί καινούριο αξεσουάρ μαλλιών! ΕΥΓΕ!


Εντάξει νομίζω δεν χρειάζεται σχόλια το συγκεκριμένο θέμα...


"Ένα Μήλο την Ημέρα τον Γιατρό τον Κάνει Πέρα"! Στην δική μας περίπτωση, "'Ενα Πορτοκάλι την Ημέρα, τα Δαχτυλάκια Κάνει Πέρα". Έτσι και αλλιώς τι να τα κάνει κανείς τα 5 δάχτυλα, και τα 4 είναι μια χαρά και πάλι!


Το είχα δεί στην "Ολική Επαναφορά", ένας ταξιτζής έβγαζε το χέρι του και απο μέσα είχε ένα πλοκάμι. Τρελές ταινίες 90's! Σήμερα διαπίστωσα πως η Ολική Επαναφορά βρίσκεται ανάμεσα μας και μάλιστα σε πλήρη εξέλιξη!


Το Μυστικό της κυρά Βικτώριας δεν ξέρω ποιο είναι, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως με τέτοια πόδια, δεν χρειάζεσαι εσώρουχα...


Τα καλύτερα εσώρουχα κορίτσια! Θα σας κάνουν μέση "δαχτυλίδι", στήθος αποκαλυπτικό και φυσικά λαιμό σε στυλ Σουλειμάνογλου! Γίνετε και εσείς σήμερα μεταλλαγμένοι, δείτε τον κόσμο με μια νέα ματιά!


Αυτά ήταν τα δείγματα για αυτη την εβδομάδα, προσέξτε τα δικά σας δείγμα και βεβαίως για την απόλυτη κάλυψη των βασικών, τα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr θα σας προετοιμάσουν για κάθε "δύσκολη εργασία"!

Τα δείγματα τα πήρα απο την κορυφαία ιστοσελίδα με τέτοιου είδους Adobe Photoshop λάθη, την Adobe Photoshop Disasters