Οι μέρες πλησιάζουν!

Βρισκόμαστε 30 ημέρες από την 20η Δεκεμβρίου στην οποία θα διεξαχθεί το δεύτερο φωτογραφικό σεμινάριο του teachme.gr και του photo-gfx.gr με την κωδική ονομασία “Action & Power“! Σε ένα μήνα από σήμερα θα ανακαλύψουμε πολλές και ξεχωριστές τεχνικές οι οποίες θα σας δώσουν πολλαπλά εφόδια για την μετάπειτα φωτογραφική σας καριέρα!

φωτογραφικό σεμινάριο action & power

φωτογραφικό σεμινάριο action & power – Επίσημη Αφίσα Σεμιναρίου

Σε αυτό το άρθρο θα σας μιλήσω για το πρόγραμμα του σεμιναρίου, για τον εξοπλισμό τον οποίο μπορείτε να φέρετε μαζί σας, την τοποθεσία του σεμιναρίου και τις θέσεις που υπάρχουν ακόμη.

Το θέμα του σεμιναρίου

Το σεμινάριο “Action & Power” θα έχει ως κεντρικό θέμα τις πολεμικές τέχνες και γύρω από αυτό το θέμα θα πραγματοποιηθούν όλα τα φωτογραφικά σενάρια που σας προετοιμάζουμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν για παράδειγμα είστε φωτογράφος γάμου δεν σας ενδιαφέρει το αντικείμενο, το αντίθετο θα έλεγα.

Σκοπός και στόχος του σεμιναρίου είναι μέσα από τις πολεμικές τέχνες, την πυγμαχία και το ρίνγκ, να σας περάσει μοναδικές φωτογραφικές τεχνικές και ιδιαίτερα να σας κάνει να σκέφτεστε φωτογραφικά σε γενικές αλλά και ειδικές συνθήκες.

Για παράδειγμα, την εφαρμογή των stock στοιχείων πυγμαχίας, ή των πορτραίτων αθλητικών, μόδας & Fitness μπορείτε να τα εφαρμόσετε σε οποιαδήποτε άλλη συνθήκη η οποία απαιτεί λήψεις στοιχείων και πορτραίτων και βεβαίως την φωτογράφιση της “μάχης”, δηλαδή του αγώνα μπορείτε να την εφαρμόσετε σε άλλα αθλητικά γεγονότα ή ακόμη και σε γρήγορες καταστάσεις ενός γάμου ή μίας βάπτισης.

Τοποθεσία του σεμιναρίου

Το σεμινάριο όπως ήταν γνωστό από την αρχή της δημοσίευσης της ημερομηνίας θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Μετά από συζητήσεις που είχαμε με 3 γυμναστήρια τα οποία ήταν υποψήφια για τον τελικό χώρο διεξαγωγής, επιλέξαμε το γυμναστήριο του Γιώργου Κυριακόπουλου, πτυχιούχου προπονητή, πανελληνιονίκη και πρώην μέλους της Εθνικής Ομάδας!

Το γυμναστήριο “Kiriakopoulos Team” το επιλέξαμε για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για να βρεθούμε μαζί σε έναν “ζεστό” και σωστά οργανωμένο χώρο με στόχο την δική σας καλύτερη εμπειρία και εκμάθηση.

Επίσης θέλουμε να σας δείξουμε πως μπορεί να δημιουργηθεί φωτογραφική “μαγεία” σε οποιονδήποτε χώρο, γι’αυτο το λόγο σχεδόν όλα τα σκηνικά μας θα πραγματοποιηθούν στο εσωτερικό του ρίνγκ.

Θα ήταν πολύ απλό για εμάς να σας δείξουμε τις τεχνικές μας σε αχανή γυμναστηρια αλλά πάντα ψάχνουμε να σας δώσουμε λύσεις σε όλες τις συνθήκες, ακόμη και αν αυτό μας δυσκολέψει!

Το γυμναστήριο του Γιώργου Κυριακόπουλου βρίσκεται στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας και στην διεύθυνση “Γούναρη 52”.

Θεματολογία & Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Όπως ανέφερα παραπάνω, τα θέματα του σεμιναρίου θα έχουν κεντρικό θέμα τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες, ωστόσο οι λήψεις των πορτραίτων, των στοιχείων stock αλλά και του αγώνα μπορούν να έχουν εφαρμογή σε ατελείωτα άλλα θέματα. Παράλληλα θα σας μιλήσουμε για το θεωρητικό κομμάτι και συγχρόνως θα σας δείξουμε πολλά κόλπα τα οποία θα έχουν ως στόχο να απογειώσουν τις λήψεις και να τις κάνουν πολύ ξεχωριστές!

Το σεμινάριο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι και να ολοκληρωθεί πριν τις 21:00, θα υπάρξει ενδιάμεσο διάλειμμα για καφέ και σνακ και η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη μόνο για τους φίλους που θα έχουν κλείσει την συμμετοχή τους μέχρι την κάλυψη των θέσεων και θα λάβουν την καρτούλα εισόδου στην υποδοχή του γυμναστηρίου.

Στο σεμινάριο “Action & Power” θα είμαστε κεντρικοί ομιλητές οι δικοί σας άνθρωποι, ο Πάνος Βλασόπουλος, υπεύθυνος του photo-gfx.gr και εγώ, ο Βαγγέλης Βλασόπουλος, δημιουργός του teachme.gr.

Παράλληλα έχουμε έρθει σε συμφωνία με επαγγελματίες αθλητές και πρωταθλητές (άνδρες & γυναίκες) για την κάλυψη των θεμάτων, ενώ για τις φωτογραφίσεις μόδας, έχουμε έρθει σε συμφωνία με κοπέλα, επαγγελματία μοντέλο.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου

Διαβάστε το πρόγραμμα του σεμιναρίου και προετοιμαστείτε για την εικοστή Δεκεμβρίου!

Ώρα Θέμα του Σεμιναρίου Φωτογραφίας
12:00 – 13:00 Καλωσόρισμα στο σεμινάριο. Θεωρία και ανάλυση τεχνικών και εξοπλισμού
13:00 – 14:15 Φωτογράφιση Stock στοιχείων πυγμαχίας ανδρών (κοντινές λήψεις στοιχείων, macro κλπ)
14:15 – 15:30 Φωτογράφιση αθλητικών πορτραίτων ανδρών (λευκό, μαύρο φόντο, ημιφωτισμένα, δραμματικά κλπ)
 15:30 – 16:00 Φωτογράφιση αγώνα πυγμαχίας ανδρών (λήψεις, γωνίες, ρυθμίσεις μηχανής κλπ)
16:00 – 16:30 Διάλειμμα & κλήρωση δώρων για τους VΙP (καφέ, σνακς & κλήρωση δώρων για τους ViP και κάλυψη αποριών)
16:30 – 17:15 Φωτογράφιση αθλητικού πορτραίτου & Stock στοιχείων γυναικών (λήψεις πορτραίτων, λήψεις στοιχείων, macro κλπ)
17:15 – 18:00 Φωτογράφιση fitness (body building) πορτραίτου & Stock στοιχείων γυναικών (πορτραίτα, stock, macro κλπ)
18:00 – 19:15 Φωτογράφιση ζευγαρίου (Αθλητή & Μοντέλου) σε γυμναστήριο (λήψεις πορτραίτων, λήψεις στοιχείων, macro κλπ)
19:15 – 20:15 Φωτογράφιση Μόδας σε γυμναστήριο & Stock στοιχείων γυναικών (λήψεις πορτραίτων, λήψεις στοιχείων, macro κλπ)
20:15 – 20:30 Κλείσιμο σεμιναρίου και κοινή φωτογράφιση

Αυτό είναι το πρόγραμμα του σεμιναρίου, συνολικά θα δούμε 10 διαφορετικά θέματα τα οποία θα απογειώσουν τις γνώσεις σας! Είχαμε σκοπό να έχουμε και μία ώρα επεξεργασίας φωτογραφίας, ωστόσο λόγω του πλούτου των φωτογραφικών θεμάτων είπαμε να μην “θυσιάσουμε” ούτε ένα λεπτό από τα φωτογραφικά μας θέματα. (τα Medium & τα ViP μέλη θα λάβουν το σεμιναρίο μαζί με την επεξεργασια σε ηλεκτρονική μορφή μετά από μερικές ημέρες).

Εξοπλισμός

Είστε ελεύθεροι να φέρετε τον εξοπλισμό σας στο σεμινάριο, ωστόσο για να μην “κουβαλάτε” άδικα πράγματα που δεν θα χρειαστείτε σας αναφέρουμε ότι δεν θα χρειαστείτε τηλεφακούς (από 90mm και πάνω δηλαδή), flash (θα έχουμε καλύψει εμείς τον φωτισμό) και τρίποδο/μονόποδο. Με λίγα λόγια μπορείτε να φέρετε την μηχανή σας και έναν γενικής χρήσης φακό (24-70, 18-55, 18-105, 24-120 κλπ). Εαν έχετε μόνο prime φακούς (35mm, 50mm, 85mm) μπορείτε να τους φέρετε εννοείται. Επίσης ο οποιοσδήποτε ευρυγώνιος φακός είναι ευπρόσδεκτος.

Εάν δεν έχετε εξοπλισμό και θέλετε να διασκεδάσετε/μάθετε από κοντά, είστε ελεύθεροι να το κάνετε και φυσικά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σας εξοπλίσουμε εμείς με δανεικό εξοπλισμό.

Η δική σας συμμετοχή

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου “Action & Power” θα σας δείξουμε πολλές τεχνικές φωτογραφίας και τρόπους επίτευξης τους, ωστόσο δεν θα σας αφήσουμε έτσι. Θα σας σηκώνουμε ανά ομάδες για να δοκιμάζετε και εσείς έτσι ώστε να δοκιμάσετε και να μάθετε σε κανονικές συνθήκες “μάχης”! Επίσης θα καλύψουμε σχετικές ερωτήσεις και απορίες που θα προκύψουν.

Προτεραιότητα σε δοκιμές & ερωτήσεις θα έχουν οι ViP και μετά οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο που θα έχουμε ως υπόλοιπο.

Μοναδικό γεγονός με ελάχιστες θέσεις

Το Φωτογραφικό Σεμινάριο “Action & Power” θα αποτελέσει ένα μοναδικό γεγονός, θα γίνει μόνο μία φορά και θα φιλοξενήσει λίγους συμμετέχοντες για να διασφαλιστεί η ισορροπία σε έναν σχετικά περιορισμένο χώρο. Ήδη οι περισσότερες θέσεις έχουν καλυφθεί και όσοι τυχεροί καταφέρουν να αρπάξουν τα τελευταία “μαγικά χαρτάκια” θα λάβουν μέρος σε ένα πολύ ξεχωριστό γεγονός!

Πακέτα συμμετοχής

Και τα τρία πακέτα θα έχουν 8ωρη πρόσβαση στο σεμιναρίο, ωστόσο όσο ανεβαίνει η τιμή του πακέτου θα αυξάνεται και το σύνολο τον παροχών των συμμετεχόντων. Εαν ενδιαφέρεστε να κλείσετε θέση και συγχρόνως να μας υποστηρίξετε, τότε μπορείτε να δείτε παρακάτω τις παροχές των 3 πακέτων που προσφέρουμε και σε παρένθεση τις διαθέσιμες ακόμη θέσεις.

Basic Πακέτο – 69,99 ευρώ – (0 διαθέσιμες θέσεις)

Με το Basic Πακέτο θέλουμε να επιτρέψουμε σε φίλους οι οποίοι δεν έχουν μεγάλη οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν 8 ώρες ποιοτικής φωτογραφικής εκμάθησης στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς. Με τον τρόπο αυτό θα έχουν 8ωρη πρόσβαση στο σεμινάριο, χωρίς ωστόσο επιπλέον παροχές σε σχέση με τα άλλα πακέτα (θα δείτε τα άλλα πακέτα παρακάτω για να καταλάβετε).

Αναλυτικές παροχές Basic Πακέτου

 1. Πρόσβαση στο Σεμινάριο “Action & Power”
 2. Ονομαστικό Καρτελάκι Σεμιναρίου
 3. Γραφική Ύλη Σεμιναρίου
 4. Πρόσβαση στον Μπουφέ
 5. Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου

Medium Πακέτο – 99,99 ευρώ – (2 διαθέσιμες θέσεις)

Με το Medium Πακέτο θα μπορέσει ο συμμετέχοντας να παρακολουθήσει όλο το σεμινάριο, να λάβει όσα και το Basic Πακέτο αλλά με 2 επιπλέον παροχές. Θα λάβει δωρεάν το ίδιο σεμινάριο με μορφή DVD (κανονικό κόστος 100 ευρώ μόνο για το DVD) με επιπλέον την επεξεργασία φωτογραφίας & θα λάβει και έκπτωση 10% για ένα από τα επόμενα σεμινάρια μας.

Αναλυτικές παροχές Medium Πακέτου

 1. Πρόσβαση στο Σεμινάριο “Action & Power”
 2. Ονομαστικό Καρτελάκι Σεμιναρίου
 3. Γραφική Ύλη Σεμιναρίου
 4. Πρόσβαση στον Μπουφέ
 5. Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου
 6. Το DVD με το σεμινάριο “Action & Power” σε μορφή video μαθημάτων
 7. Έκπτωση 10% για επόμενα σεμινάρια

V.I.P. Πακέτο – 149,99 ευρώ – (0 διαθέσιμες θέσεις)

Τα 2 πρώτα πακέτα μοιάζουν αρκετά για να καλύψουν πολλές από τις ανάγκες σας, ωστόσο το V.I.P. Πακέτο έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μία πληρέστατη και απόλυτη εμπειρία εκμάθησης! Το κόστος μπορεί να είναι υψηλότερο, αλλά οι παροχές ξεχωριστές!

Μέσω του V.I.P. πακέτου, το μέλος θα έχει όλες τις παροχές του Medium Πακέτου και επιπλέον θα έχει καλύτερες θέσεις (μπροστινές) στο σεμινάριο, έκπτωση 25% σε επόμενα σεμινάρια, συλλεκτικό μπλουζάκι του σεμιναρίου & θα μπει στην κλήρωση δώρων που θα γίνει στο διάλειμμα του σεμιναρίου!

Αναλυτικές παροχές V.I.P. πακέτου

 1. Πρόσβαση στο Σεμινάριο “Action & Power”
 2. Ονομαστικό Καρτελάκι Σεμιναρίου
 3. Γραφική Ύλη Σεμιναρίου
 4. Πρόσβαση στον Μπουφέ
 5. Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου
 6. Το DVD με το σεμινάριο “Action & Power” σε μορφή video μαθημάτων
 7. Έκπτωση 25% για επόμενα σεμινάρια
 8. Συλλεκτικό Μπλουζάκι
 9. Καλύτερες θέσεις (μπροστινές)
 10. Κλήρωση Δώρων

Τρόπος καταβολής

Την συμμετοχή σας μπορείτε να την “κλειδώσετε” πληρώνοντας το ποσό του πακέτου που θα επιλέξετε στο παρακάτω τρ. λογαριασμό.

Alpha Bank

 • Όνομα Λογαριασμού: Παναγιώτης Βλασσόπουλος του Ζώη
 • Αριθμός Λογαριασμού: 596-00-2340008315
 • ΙΒΑΝ: GR09 0140 5960 5960 0234 0008 315

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε επικοινωνία μπορείτε να μας γράψετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω του email seminars@teachme.gr. Θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.