Χρωματικά εφέ με το πάτημα ενός action στο Photoshop!

Για άλλη μια Παρασκευή στα Δωρεάν αρχεία που ψάχνω και βρίσκω για όλα τα Premium Μέλη, θα σας εξοπλίσω με ένα σετ πολύ δυνατών Adobe Photoshop Actions, τα οποία θα σας δώσουν ένα άμεσο και ιδιαίτερο ύφος στις φωτογραφίες σας!

Απλές λήψεις; Ποτέ ξανά!

Όπως θα δείτε μέσα απο τα συγκεκριμένα actions, δεν χρειάζεται να έχετε φοβερό εξοπλισμό για να πάρετε άμεσα και πολύ ιδιαίτερα αποτελέσματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε ένα κουμπί και όλα γίνονται αυτόματα! Έτσι μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, μια απλή λήψη μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer!

Πως θα κατεβάσετε τα Adobe Photoshop Actions

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Το πακέτο με τα Adobe Photoshop Actions υπάρχει στο deviantart.com και πολύ απλά για να τα κατεβάσετε θα πρέπει να κάνετε κλικ στο "download file" που υπάρχει στα δεξιά της σελίδας. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο Deviantart.com και κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα των Actions και να τις "κατεβάσετε"!

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!

Ξεκινήστε σήμερα το Premium Ταξίδι

Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την "αφρόκρεμα" της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία απο όλο τον δημιουργικό κόσμο!