4ος Διαγωνισμός

Καλημέρα παιδιά, μια καινούρια ημέρα ξημερώνει στο www.teachme.gr, καθώς είναι η πρώτη μετά την Συνδρομητική αλλαγή που έγινε στο site. Και τι καλύτερο λοιπόν απο ένα διαγωνισμό στο Adobe Photoshop! Ο οποίος φυσικά θα έχει και πολύ καλά δώρα!

Για πρώτη φορά το ίδιο μεγάλο δώρο για τους τρείς πρώτους διαγωνιζόμενους!! Λοιπόν το βραβείο του 4ου Διαγωνισμού Adobe Photoshop στο www.teachme.gr είναι απο μια Ετήσια Συνδρομή στο Περιοδικό "Γραφίστας & Web Design". Ενώ ο Πρώτος εκτός απο την Ετήσια Συνδρομή στο "Γραφίστας & Web Design" θα κερδίσει και το Topaz Adjust 4 το οποίο το δίνουμε και σε αυτόν το Διαγωνισμό σαν έπαθλο για τον πρώτο νικητή!

4ος Διαγωνισμός

Το θέμα του διαγωνισμού τωρα... Λοιπόν αυτον τον Μήνα είπα να κάνω τα πράγματα όχι τόσο σύνθετα αλλά συγχρόνως όχι και τόσο απλά. Πως θα γίνει αυτό θα μου πείτε.. Και όμως γίνεται! Πριν απο 15 ημέρες δημοσιεύσα ένα μάθημα στο www.teachme.gr για το πως να δημιουργείς ένα ψηφιακό κολάζ απο μια φωτογραφία. Παραδόξως το συγκεκριμένο μάθημα δεν σχολιάσθηκε καθόλου, εκτός απο ένα σχόλιο που έγινε πριν 1-2 ώρες (κατα έναν ειρωνικό τρόπο!). Έτσι λοιπόν σας καλώ να δημιουργήσετε ένα αντίστοιχο εφέ με μια δική σας φωτογραφία.. Ένα προσωπικό κολάζ λοιπόν μέσα απο μια φωτογραφία!

Μετά την επιτυχία κατα τον τρόπο διεξαγωγής της Ψηφοφορίας στον προηγούμενο Διαγωνισμό Adobe Photoshop, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο με σκοπό πάντα, να βγάλουμε την "κλεψιά" εκτός της σκέψης των χρηστών. Έτσι θα  συνεχίσουμε στην πιο δίκαιη διεξαγωγή της Ψηφορίας η οποία θα έχει και πάλι 3 μέρη.

Στο πρώτο μέρος θα ψηφίζουν όλοι όσοι επισκέπτονται το site, μέλη και μη, απο αυτή την πρώτη ψηφοφορία θα βγούν οι 10 πρώτοι και εκείνοι μετά θα περάσουν στο δευτερο σκέλος της Ψηφοφορίας όπου και θα τους ψηφίσουν μόνο τα μέλη του teachme.gr που αυτή την εποχή ανέρχονται σε 1300! Για αποφυγή παρεξήγησεων όταν εννοώ μέλη, εννοώ τα απλά δωρεάν μέλη του teachme.gr. Μέλος μπορεί να γίνει ο καθένας στο teachme.gr, απλώς κάνωντας Register for free. Και τέλος μετά τα αποτελέσματα και της Δευτερης Ψηφοφορίας θα ψηφίσω εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά που κάνουν μάθηματα στο site. Και έτσι θα βγει η νικήτρια τριάδα.

Τελική ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι η Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12.00 το βράδυ.
Επίσης αν τυχόν ανακαλυφθεί ύποπτη προσπάθεια για υπερψήφιση μια δημιουργίας, τότε η δημιουργία θα διαγράφεται αυτόματα.
Δικαίωμα συμμετοχής στον συγκεκριμένο Διαγωνισμό έχουν μόνο τα Premium Μέλη του www.teachme.gr * UPDATED

Έπειτα απο πάνω απο 50 emails απο παιδιά που ήθελαν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό αλλά δεν μπορούσαν λόγω του ότι ο διαγωνισμός είναι για τα Premium Μέλη, θα κάνω μια αλλαγή στον Διαγωνισμό. Πλέον μπορούν να στείλουν και τα απλά Μέλη την δημιουργία τους. Μόνο που οι υποψήφιες δημιουργίες των  Premium μελών θα περάσουν απευθείας στο δευτερο στάδιο της ψηφοφορίας.
Έτσι και τα απλά μέλη είναι ελεύθερα πλέον να στείλουν τις υποψήφιες δημιουργίες τους, αλλά θα πρέπει να περάσουν απο 3 στάδια ψηφοφορίας και ελέγχου για να βγούν νικητές.

  1. Τις υποψηφιότητες μπορείτε να μου τις στέλνετε στο elislasop@gmail.com βάζοντας το ονομά σας στο filename της δημιουργίας, δηλαδή αν έστελνα εγώ δημιουργία, το ονομά της θα ήταν vangelisVlasopoulos.jpg.
  2. Οι διαστάσεις της δημιουργίας πρέπει να είναι 1024x768 και το format JPG
  3. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα παιδιά που κάνουν μαθήματα στο site, καθώς και εγώ

Θα τα πούμε για τους όρους πιο αναλυτικά όταν και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Καλή επιτυχία :Ρ

Κατεβάστε απο εδώ την αρχική φωτογραφία και το τελικό αρχείο του συγκεκριμένου μαθήματος για να δείτε με ποιον τρόπο πρέπει να δημιουργήσετε και εσείς την υποψηφιότητα τας!