3ος Διαγωνισμός

Καλησπέρα παιδιά!! Σήμερα ξεκινάει ο Τρίτος Διαγωνισμός στο Adobe Photoshop. Μετά απο τον Δεύτερο  Διαγωνισμό όπου και πάλι ο Χριστόφορος Βασίλης κέρδισε το πανίσχυρο Plug-In, "Noise Ninja", έρχεται η σειρά σε όλους τους χρήστες του αγαπημένου μας Adobe Photoshop να βάλουν τα δυνατά τους και να διεκδικήσουν το καινούριο μας έπαθλο, το φανταστικό Plug In Topaz Adjust 4.

Επίσης για πρώτη φορά θα δωθούν και έπαθλα στον Δεύτερο αλλά και τον Τρίτο Νικητή! Πιο συγκεκριμένα στον Δευτερο νικητή θα δωθεί μια 3μηνη Συνδρομή στο teachme.gr και στον Τρίτο νικητή θα δωθεί μια μηνιαία Συνδρομή.

Υπενθυμίζω πως στις αρχές Σεπτεμβρίου το teachme.gr θα γίνει συνδρομητικό κατα ένα μεγάλο μέρος οπότε ο 2ος νικητής και ο 3ος θα έχουν ένα εισιτήριο στον καινούριο κόσμο του teachme.gr!

Λάβετε λοιπόν μέρος στον Διαγωνισμό, αυτή τη φορά το θέμα δεν είναι συγκεκριμένο αλλά πιο αόριστο. Αυτή την φορά θα σας δώσω ένα πακέτο με φωτογραφίες έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να κάνετε το Φωτομοντάζ. Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε και δικές σας φωτογραφίες στο δημιουργημά σας αλλά απαραίτητη προυπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον 2-3 φωτογραφίες απο αυτές που σας δίνω. Ο λόγος είναι για να μην υπάρξουν ξανά θέματα με τις δημιουργίες μερικών χρηστών που "έμοιαζαν" σε πολλούς σαν "κλεμμένες" απο κάπου.. Έτσι τώρα έχετε όλοι την ίδια βάση, επαναλαμβάνω πως μπορείτε να βάλετε και δικές σας φωτογραφίες για να ολοκληρώσετε το δημιουργημά σας.

3ος Διαγωνισμός

Επειδή το συγκεκριμένο θέμα είχε ξεκινήσει και στον Δεύτερο Διαγωνισμό αλλά τελικά άλλαξε το θέμα, αρκετά παιδιά έχουν ήδη στείλει τις δημιουργίες τους, οπότε όσοι έχετε στείλει ήδη ή έχετε ετοιμες δημιουργίες απο τον Ιούλιο, θα σας παρακαλούσα να το ξαναστείλετε σε περίπτωση που έχω ξεχάσει κάποιο και δεν το έχω στον φακελό μου. Για τους υπόλοιπους που δεν είχαν φτιάξει κάτι απο πριν, να η ευκαιρία να το πράξουν! :)

Επειδή το teachme.gr και εγώ φυσικά συνεχώς αναπτυσσόμαστε με σκοπό την πιο δίκαιη διεξαγωγή της Ψηφοφορίας, μετά απο 2 Διαγωνισμούς αρχίζουμε κάπως να βρίσκουμε την σωστή φόρμουλα για την Ψηφοφορία, με σκοπό πάντα να βγάλουμε την "κλεψιά" εκτός της σκέψης των χρηστών. Έτσι θα προχωρήσω σε μια πιο δίκαιη διεξαγωγή της Ψηφορίας η οποία θα έχει 3 μέρη.

3ος Διαγωνισμός

Στο πρώτο μέρος θα ψηφίζουν όλοι όσοι επισκέπτονται το site, μέλη και μη, απο αυτή την πρώτη ψηφοφορία θα βγούν οι 10 πρώτοι και εκείνοι μετά θα περάσουν στο δευτερο σκέλος της Ψηφοφορίας όπου και θα τους ψηφίσουν μόνο τα μέλη του teachme.gr που αυτή την εποχή ανέρχονται σε 800! Για αποφυγή παρεξήγησεων όταν εννοώ μέλη, εννοώ τα απλά δωρεάν μέλη του teachme.gr. Μέλος μπορεί να γίνει ο καθένας στο teachme.gr, απλώς κάνωντας Register for free. Και τέλος μετά τα αποτελέσματα και της Δευτερης Ψηφοφορίας θα ψηφίσω εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά που κάνουν μάθηματα στο site. Και έτσι θα βγει η νικήτρια τριάδα.

Τελική ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι η Κυριακή 29 Αυγούστου 2010 στις 12.00 το βράδυ.
Επίσης αν τυχόν ανακαλυφθεί ύποπτη προσπάθεια για υπερψήφιση μια δημιουργίας, τότε η δημιουργία θα διαγράφεται αυτόματα.

  1. Τις υποψηφιότητες μπορείτε να μου τις στέλνετε στο elislasop@gmail.com βάζοντας το ονομά σας στο filename της δημιουργίας, δηλαδή αν έστελνα εγώ δημιουργία, το ονομά της θα ήταν vangelisVlasopoulos.jpg.
  2. Οι διαστάσεις της δημιουργίας πρέπει να είναι 1024x768 και το format JPG
  3. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα παιδιά που κάνουν μαθήματα στο site, καθώς και εγώ

Θα τα πούμε για τους όρους πιο αναλυτικά όταν και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Καλή επιτυχία :Ρ

Κατεβάστε απο εδώ τις φωτογραφίες