Δωρεάν 3D Μοντέλα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Για ακόμη μια Τρίτη είμαι εδώ και σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 3 πολύ εντυπωσιακά 3D αρχεία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα Premium Μέλη!Τα σημερινά αρχεία έχουν να κάνουν με το Maxon Cinema 4D και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την δική σας σκηνή χωρίς να χρειαστεί να τα σχεδιάσετε απο την αρχή. Ιδιαίτερα αρχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά και διάφορα project!

Δεν είστε Premium;

Ξεκινήστε σήμερα και μαζί με εκατοντάδες μαθήματα στα Ελληνικά, κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ πολύ σημαντικά αρχεία και όλους τους δημιουργικούς τομείς! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις τιμές των συνδρομών!

Δημιουργήστε και μαγέψτε ΔΩΡΕΑΝ μέσα απο το teachme.gr!

Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσετε πως μέσα απο τις Premium Συνδρομές μπορείτε να βρείτε μια νέα εργασία μέσα από την συνεχή και καθημερινή εκπαίδευση που απολαμβάνετε εδώ στο teachme.gr.

Συγχρόνως όμως θα έχετε την δυνατότητα να κατεβάζετε και επι πληρωμή επαγγελματικά αρχεία, τα οποία θα ανανεώσουν εικαστικά και εσάς αλλά και τους πελάτες σας. Και θα το κάνετε αυτό εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και νόμιμα!

Τα πανέμορφα Δώρα που θα αποκτήσετε σήμερα είναι τα εξής:

Ετοιμο μοντέλο Μπουλτόζας!

3d-bull-dozer-free

Συμβατό αρχείο με το Maxon Cinema 4D

Έτοιμος 3D Καρχαρίας!

shark-3d-free

Συμβατό αρχείο με το Maxon Cinema 4D

Ολοκληρωμένο Αεροσκάφος!

air-plane-3d-free

Συμβατό αρχείο με το Maxon Cinema 4D

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για να κατεβάσετε τα αρχεία, θα πρέπει να συνδεθείτε στην σελίδα C4D Exchange, δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό και στην συνέχεια να κατεβάσετε τα αρχεία άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ!

Για να κάνετε μια δωρεάν εγγραφή στην C4D Exchange κάντε κλικ εδώ. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της Μπουλτόζας κάντε κλικ εδώ, για να μεταφερθείτε στην σελίδα του Καρχαρία κάντε κλικ εδώ και για να μεταφερθείτε στην σελίδα με το αεροσκάφος, κάντε κλικ εδώ.

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχώς πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer!

Ξεκινήστε σήμερα το Premium Ταξίδι

Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την "αφρόκρεμα" της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία από όλο τον δημιουργικό κόσμο!

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα εικονίδια και σήματα, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!