Κλήρωση δώρων στο teachme.gr

Portrait Professional Review

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα θα ξεκινήσω ένα κύκλο δωρεάν μαθημάτων, μέσα απο τον οποίο θα σας δείξω τα δώρα τα οποία έχω ήδη βρεί για εσάς και θα τα διαθέσω στην εορταστική κλήρωση δώρων του teachme.gr! Οι συμμετοχές θα ανοίξουν σε λίγες ημέρες και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31/12/2013 με πάρα πολλά δώρα! Περισσότερα θα γράψω σε επόμενο άρθρο στο teachme.gr!

Πρώτο Review

Θα ξεκινήσω σήμερα τον κύκλο μαθημάτων ανάλυσης των δώρων, όπου θα σας δείξω το μαγικό Portrait Professional! Ένα πραγματικό διαμάντι για κάθε φωτογράφο, μέσα απο το οποίο η επεξεργασία φωτογραφίας θα γίνει πραγματικά μία απλή διαδικασία!

Anthropics Portrait Professional

Εαν είστε Φωτογράφος και η επεξεργασία φωτογραφίας είναι ένα "αγκάθι" το οποίο σας κουράζει ή αν είστε φωτογράφος ο οποίος είστε πολυάσχολος και η πολύωρη επεξεργασία φωτογραφίας είναι κάτι το οποίο θα θέλατε να αποφύγετε, τότε με χαρά θα σας πω ότι το Portrait Professional θα σας λύσει τα χέρια! Το κορυφαίο και πολυβραβευμένο πρόγραμμα Portrait Professional έχει σαν στόχο να κάνει την επεξεργασία φωτογραφίας ένα απλό παιχνιδάκι για εσάς!

επεξεργασία φωτογραφίας = παιχνίδι

Portrait Professional Review

Μέσα απο το πολύ απλό περιβάλλον εργασίας του, θα μπορέσετε να μαγέψετε με τις φωτογραφίες σας και να πετύχετε μοναδικής ομορφιάς πορτραίτα, τα οποία θα κάνουν και εσάς περήφανους, αλλά θα κάνουν και τους πελάτες σας χαρούμενους!

Επεξεργασία Φωτογραφίας

Το περιβάλλον εργασίας του Portrait Professional

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί και σαν ανεξάρτητη εφαρμογή (Standalone) αλλά και σαν Photoshop & Lightroom Plug-in. Οπότε όπως και αν εργάζεστε, το Portrait Professional ήρθε για να κάνει την επεξεργασία φωτογραφίας ενός Πορτραίτου, μία πανέυκολη αλλά πανίσχυρη επιλογή!

Εγγυημένη λύση στο ρετους προσώπου

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το έχω απο το 2011 και πραγματικά με εντυπωσιάζει πάντα με την ευκολία του στην χρήση αλλά και με τα πολύ δυνατά αποτελέσματα που μου προσφέρει! Κάθε φορά που έχω βάλει φωτογραφία μέσα στο Portrait Professional, το τελικό αποτέλεσμα είναι απείρως καλύτερο απο το αρχικό!

Πολύ οικονομικό επίσης!

Στο τέλος Δεκεμβρίου, κάποιος τυχερός-ή θα κερδίσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά ακόμη και αν δεν είστε ο "τυχερός" της Κλήρωσης, η εταιρεία Anthropics έχει "φροντίσει" να νιώθετε όλοι τυχεροί καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πάρα πολύ οικονομικό! Θα έλεγα ότι η τιμή του είναι αντιστρόφως ανάλογη με την δύναμη του! Προσωπικά θα πλήρωνα 3 και 4 φορές παραπάνω χωρίς ενδοιασμούς, καθώς με βοηθάει συνεχώς να βελτιώνω σε τεράστιο βαθμό τα πορτραίτα μου!

Τρείς εκδόσεις του προγράμματος για την δική σας επιλογή:

Standard Edition - Η Απλή εφαρμογή η οποία λειτουργεί σαν Ανεξάρτητη εφαρμογή (Standalone)

Studio Edition - Ολοκληρωμένες λειτουργίες για κάθε φωτογραφική απαίτηση!

Studio x64 Edition - Ολοκληρωμένες λειτουργίες για κάθε φωτογραφική απαίτηση και συστήματα H/Y 64bit, χωρίς όριο στο μέγεθος της εκάστοτε φωτογραφίας!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την τιμή  των εκδόσεων του Portrait Professional και γιατί όχι να το αγοράσετε άμεσα καθώς θα σας λύσει κάθε πρόβλημα στην Επεξεργασία Φωτογραφίας των πορτραίτων σας!

Δείτε το παρακάτω video review

Το παρακάτω Video Review θα σας δώσει μία ιδέα για το Portrait Professional και πόσο εύκολα αλλά δυνατά θα σας προσφέρει εντυπωσιακά πορτραίτα!

Καλό μάθημα :Ρ