Η Ανάλυση της Εστίασης

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε ένα επιπλέον μάθημα φωτογραφίας, μαζί με το μάθημα photoshop (κάντε κλικ εδώ για να το δείτε). Ένα πολύ σημαντικό θεωρητικό μάθημα φωτογραφίας, το οποίο θα σας δείξει τα προγράμματα εστίασης και φυσικά με ποιόν τρόπο θα μπορέσετε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό φωτογραφικό αποτέλεσμα χωρίς να έχετε "out of focus" φωτογραφίες!

Μάθημα φωτογραφίας

Το σημερινό μάθημα φωτογραφίας με θέμα την ανάλυση της εστίασης και όλα τα μαθήματα φωτογραφίας, που μας έχει δείξει ο Παναγιώτης Βλασόπουλος, αποτελούν μία ευγενική χορηγία του ιδίου, σε όλους τους λάτρεις της Φωτογραφίας. Για οποιαδήποτε απορία ή αν θέλετε να γίνετε φίλος με τον υπέυθυνο του photo-gfx.gr, μπορείτε να τον βρείτε στο facebook (κάντε κλικ εδώ).

Ο Παναγιώτης "ξαναχτυπά"!

Η Ανάλυση της Εστίασης | Μάθημα φωτογραφίας

Η Ανάλυση της Εστίασης | Μάθημα φωτογραφίας

Έρχονται πολλά μαθήματα Φωτογραφίας

Επειδή γνωρίζω ότι η φωτογραφία αποτελεί το μεράκι σας και ένα αστείρευτο πάθος, έχω λάβει την απόφαση να δείξω πολλά μαθήματα σχετικά με την Φωτογραφία. Έτσι το μάθημα φωτογραφίας, θα αποτελεί πλέον εβδομαδιαίο θέμα εδώ στο teachme.gr με πολλά συναρπαστικά μαθήματα, reviews και νέα γύρω απο την Τέχνη της Φωτογραφίας!

Μείνετε συντονισμένοι και μάθετε τα πάντα στο teachme.gr!

Καλό μάθημα :Ρ