Μάθημα Φωτογραφίας

Εφε της Διάφανης Οθόνης

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και ένα υπέροχο μάθημα φωτογραφίας είναι εδώ, για να σας δείξει ένα ιδιαίτερο  τρόπο να μαγεύετε με τις φωτογραφίες σας! Συγκεκριμένα σήμερα στο πρώτο Premium μάθημα φωτογραφίας, θα σας δείξω τον τρόπο δημιουργίας της "Διάφανης" οθόνης ενός υπολογιστή. Μίας πολύ εντυπωσιακής και περίεργης τεχνικής που σίγουρα θα κάνει τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίσουν!

Το Εφε της Διάφανης Οθόνης

Το πολύ σημαντικό της υπόθεσης είναι η καθόλου χρησιμοποίηση του Adobe Photoshop! Έτσι όλα θα γίνουν μέσα απο την φωτογραφική μας μηχανή! Πραγματικά ίσως απο τις λίγες φορές όπου το Adobe Photoshop δεν χρειάζεται καθόλου και έτσι θα το αφήσουμε στο περιθώριο...

Η Δική σας "Διάφανη" Οθόνη (Μάθημα Φωτογραφίας)

Η Δική σας "Διάφανη" Οθόνη (Μάθημα Φωτογραφίας)

Μια μαγική τεχνική για κάθε τύπο φωτογραφικής μηχανής

Η συγκεκριμένη τεχνική του διάφανου για να επιτευχθεί, δεν χρειάζεται να έχουμε κάποιον φοβερό φωτογραφικό εξοπλισμό, αλλά κάλλιστα, μπορεί να αποτυπωθεί με οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή ή και απο κάποιο κινητό τηλέφωνο! Οπότε ξεκινήστε τα πειράματα και πετύχετε μοναδικά αποτελέσματα!

Περισσότερα μαθήματα Φωτογραφίας

Μέσα απο τα Premium μαθήματα φωτογραφίας, θα ανακαλύψουμε πολύ εντυπωσιακές τεχνικές αλλά και συγχρόνως θα μάθουμε πολύ σημαντικά πράγματα, για να γίνουμε καλύτεροι φωτογράφοι. Έτσι λοιπόν, μείνετε συντονισμένοι! Τα μαθήματα Φωτογραφίας και μέσα απο την δική μου προσπάθεια θα "πάρουν" φωτιά! Οπότε είτε μαζί με εμένα, είτε με τον Παναγιώτη, ετοιμαστείτε να "βγάλετε" τον Φωτογράφο απο μέσα σας!

Καλό μάθημα :Ρ