Άμεση μετατροπή φωτογραφίας σε πίνακα!

Πριν μερικές ημέρες, επικοινώνησε μαζί μου η εταιρεία "Topaz Labs" για να με ενημερώσει για το νέο της πρόγραμμα, το Topaz Impression. Το Topaz Impression αποτελεί μία ανεξάρτητη (standalone) εφαρμογή η οποία όμως μπορεί να λειτουργήσει και σαν πρόσθετο (plugin) του Adobe Photoshop.

Φυσικά δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα δοκίμαζα ένα photoshop plugin. Στο παρελθόν το έχω κάνει με δεκάδες άλλα plugins και η τελική μου άποψη για τα περισσότερα ήταν ότι αυτό που κάνουν, μπορώ να το κάνω και μόνος μου μέσα απο το Adobe Photoshop. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με το Topaz Impression!

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι μία κατηγορία μόνης της, αφού έχει δημιουργηθεί με στόχο την άμεση δημιουργία ρεαλιστικότατων πινάκων, ζωγραφιών και γενικοτέρων έργων τέχνης μέσα απο μία πανέξυπνη τεχνολογία ζωγραφικής, η οποία δημιουργεί ρεαλιστικά αποτελέσματα!

Γίνε και εσύ ζωγράφος - Topaz Impression Video Review!

Μόλις έβαλα το plugin και το άνοιξα μέσα απο το photoshop, εντυπωσιάστηκα απο το πρώτο λεπτό! Τόσο πολύ που έστειλα συγχαρητήρια στην Topaz Labs για το νέο της προϊόν (δεν το έχω ξανακάνει ποτέ)!

Πρόκειται για μία καλοφτιαγμένη προσπάθεια απο τους ανθρώπους της Topaz Labs, η οποία κάνει πολλά παραπάνω απο μία απλή μετατροπή εικόνας σε πίνακα ζωγραφικής. Πρακτικά μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε τον δικό μας πίνακα, μέσα απο την δική μας φαντασία και τις ξεχωριστές μας επιλογές.

Έτσι θα γίνουμε επιτέλους πραγματικοί ζωγράφοι και επίσης θα το καταφέρουμε σε ελάχιστο χρόνο!

Άμεσα αποτελέσματα!

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του Topaz Impression είναι το γεγονός ότι "πάει σφαίρα"! Δηλαδή φαίνεται να κάνει τόση πολλή δουλειά, αλλά ουσιαστικά δεν κουράζει καθόλου το σύστημα. Η Topaz Labs αναφέρει στην επίσημη σελίδα του "Topaz Impression" ότι το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα να κάνει μέχρι 10.000 περάσματα βούρτσας ανα δευτερόλεπτο και πρέπει να πω ότι είναι άληθεια!

Το Topaz Impression θα σας δώσει αριστουργήματα απο τα πρώτα μόλις δευτερόλεπτα χρήσης του!

Εύκολο Περιβάλλον εργασίας

Η Topaz Labs μας έχει συνηθίσει στα απλά και φιλικά περιβάλλοντα εργασίας, το περιβάλλον του Topaz Impression ωστόσο είναι ακόμη καλύτερο, αν εξαιρέσεις την έλλειψη 2 scrollers στα πεδία των βουρτσών και στην επιλογή καμβά, δεν με δυσκόλεψε καθόλου!

Πολύ απλό και συγχρόνως πανίσχυρο. Με λίγα κουμπιά, μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε ένα απο τα δεκάδες έτοιμα "preset" ή να δημιουργήσουμε τα δικά μας!

Δείγματα μέσα απο το μάθημα

Στο μάθημα/review για το Topaz Impression που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, θα δείτε 5 φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσω. Τις ίδιες φωτογραφίες (τελικές) θα δείτε παρακάτω για να δείτε τα αποτελέσματα με τα δικά σας μάτια!

Δείτε το Topaz Impression Video Review