Φωτογράφιση Καπνού

Ο καπνός συνήθως ποτέ δεν σημαίνει κάτι καλό, συνήθως μαρτυρά την εκδήλωση κάποιας φωτιάς ή στην "αθώα" του περίπτωση μαρτυρά ένα ή πολλά τσιγάρα που δεν είναι πάντα και ότι καλύτερο να αναπνέεις. Πέρα όμως απο τα... πολλά άσχημα του καπνού, η φωτογραφιση του κάτω υπο κάποιες προυποθέσεις και συνθήκες είναι πραγματικά μια "μαγική" διαδικασία. Αυτό θα δείξουμε σήμερα μέσα απο το τρίτο μάθημα μας σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Βλασόπουλο και το www.photo-gfx.gr όπου θα φωτογραφίσουμε καπνό με όπως είναι φυσικό απρόβλεπτα αλλά πάντα "καπνιστά" αποτελέσματα! :) Στο συγκεκριμένο μάθημα πραγματικά "ντουμανιάσαμε" και τα μάτια έτσουζαν για αρκετή ώρα αλλά ήταν κάτι παραπάνω απο διασκεδαστικό για μια ακόμη φορά! Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Βλασόπουλο και το www.photo-gfx.gr για ακόμη ένα όμορφο και πρακτικό μάθημα. Η μουσική που επέλεξα για το video δεν θα μπορούσε να είναι άλλη απο το Smoke On The Water!!!

Καλό μάθημα :Ρ

Φωτογράφιση Καπνού

Οι ρυθμίσεις που αναφέρονται σε κάθε μάθημα είναι ενδεικτικές και φυσικά σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις δικές ρυθμίσεις για να πετύχετε εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Μπορείτε επίσης να κάνετε "Like" στην σελίδα του www.photo-gfx.gr στο facebook.
Μην ξεχνάτε πως μόλις με 9,99 ευρώ τον μήνα, μπορείτε να έχετε πλήρη και άμεση πρόσβαση στα εκατοντάδες μαθήματα του teachme.gr και φυσικά σε όλα τα μαθήματα που καθημερινά δημοσιεύονται στο site.

[private]
[/private]