Ένα τρίποδο για όλες τις δουλειές!

Σήμερα θα σας δείξω το καινούριο μου τρίποδο, ένα τρίποδο το οποίο είναι για όλες τις δουλειές! Αναφέρομαι στο "FotoPro CT-5A" τρίποδο της εταιρείας "Rollei" και μέσα από το οποίο φιλοδοξώ να έχω ένα τρίποδο-πολυεργαλείο για πολλά χρόνια!

Ένα από τα πιο σημαντικά φωτογραφικά εργαλεία!

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ένα τρίποδο μας βοηθάει να έχουμε πιο σταθερές και "ειδικών συνθηκών" φωτογραφίες. Ωστόσο οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία στο τρίποδο τους και αρκούνται στο να αγοράσουν κάτι φθηνό και πρόχειρο. Αυτό βεβαίως έχει ως αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να μην τους "βολέψει" το τρίποδο που αγόρασαν ή στην χειρότερη να μην στηρίξει σωστά την μηχανή τους και εκείνη να πέσει...

Το να βλέπεις (ή να ακούς) την μηχανή σου να πέφτει από τόσο ψηλά είναι ένα συναίσθημα το οποίο το έχω νιώσει μία φορά και δεν θέλω ποτέ να το ξανανιώσω!

Rollei FotoPro CT-5A

Το σημερινό άνοιγμα και review του νέου μου τριπόδου έγινε για να σας δείξω τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει το FotoPro CT-5A στην συσκευασία του και επίσης τι μπορεί να κάνει για εμένα!

Το FotoPro CT-5A αποτελεί ένα πολυεργαλείο παρά ένα απλό τρίποδο, αφού πούμε τα βασικά, ότι δηλαδή είναι ένα επαγγελματικό φωτογραφικό τρίποδο το οποίο φτάνει σε ύψος το 1.70, μπορεί να σηκώσει εως 8 κιλά εξοπλισμό και είναι άκρως σταθερό, θα σας αναλύσω τι περισσότερα προσφέρει το συγκεκριμένο "τριπόδι"!


Το FotoPro CT-5A εκτός από ένα πολύ καλής ποιότητας τρίποδο έχει την τάση να αλλάζει μορφές, θα το έλεγα πολυμορφικό αφού έχει την δυνατότητα να μετατραπεί εκτός από κανονικό τρίποδο, σε μίνι τρίποδο, σε μονόποδο, ακόμη και σε μπαστούνι στήριξης ή βαδίσματος!

Ολοκληρωμένη κάλυψη

Έχοντας στην διαθεσή μου ένα τρίποδο που αλλάζει μορφή, πρακτικά μπορώ να καλύψω κάθε φωτογραφική μου ανάγκη, θα με βοηθήσει ακόμη να το έχω και σαν "μαγκούρα" όταν χρειαστώ υποβοήθηση άλλου τύπου! Μέχρι στιγμή με έχει αφήσει άκρως ικανοποιημένο και ανυπομονώ να το "λιώσω" στις επόμενες φωτογραφικές μου εξορμήσεις!

Πως θα το αγοράσετε

Το FotoPro CT-5A δεν το βρήκα διαθέσιμο στα Ελληνικά καταστήματα, ωστόσο κυκλοφορεί ελέυθερο στο "Amazon". Κάντε κλικ εδώ για να το "χτυπήσετε" και να αποκτήσετε ένα φανταστικό τριποδάκι!

http://amzn.to/1HkduPs

Δείτε το unboxing του FotoPro CT-5A

Δείτε το unboxing & review που έκανα στον φρέσκο μου εξοπλισμό και δείτε το να μεταμορφώνεται μπροστά στα μάτια σας! :)