Ο "θόρυβος" στις ψηφιακές φωτογραφίες είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας πλεον γιατί είμαστε όλοι χρήστες ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών ή κινητών τηλεφώνων με κάμερα ή scanner και έτσι αυτό που με χαρά φωτογραφίζουμε σαν τελικό αποτέλεσμα ίσως να μην μας ικανοποιεί απόλυτα. Γενικά ο θόρυβος κυρίως παρατηρείται σε μεγάλες τιμές του ISO στις φωτογραφικές μηχανές.

Και εκεί φυσικά φαίνεται ποιος έχει και ποιος δεν έχει καλή φωτογραφική μηχανή. Σημασία λοιπόν δεν έχουν τα MegaPixels αλλά ο αισθητήρας της φωτογραφικής μηχανής. Σήμερα λοιπόν και μετά την χορηγία της εταιρειας "PictureCode" σας παρουσιάζω το καλύτερο plug-in για την αφαίρεση ψηφιακού θορύβου μέσα στο Adobe Photoshop, Το "Noise Ninja"!!! (Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί Adobe Photoshop Plug-in (πρόσθετο), οπότε για να "δουλεψει" πρέπει να έχουμε το Adobe Photoshop ήδη εγκατεστημένο.) Μάθετε λοιπόν μέσα σε λίγα βήματα πως να διώχνετε αυτή την αντιαισθητική "σκόνη" ή αλλιώς "θόρυβο" απο τις φωτογραφίες σας μιά και καλή!

Το συγκεκριμένο Plug-In θα το έχουμε σαν έπαθλο στον επόμενο διαγωνισμό Adobe Photoshop.

ΥΓ: Επειδή λόγω της συμπίεσης του video η διαφορά δεν φαίνεται τόσο μεγάλη στην φωτογραφία πριν και μετά σας διαβεβαιώ πως έκανε πολύ καλή δουλεία το Noise Ninja!!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

[wpdm_package id=210]

http://vimeo.com/12710125[/private]