Ερχόμαστε και πάλι κοντά σας!

Σεμινάριο Action & Power

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του πρώτου μας σεμιναρίου (κάντε κλικ εδώ), αποφασίσαμε (το teachme.gr & το photo-gfx.gr) να προγραμματίσουμε ένα ακόμη σεμινάριο για το 2015 με θέμα το "Action & Power". Ένα πολύ δυνατό θέμα το οποίο σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα δώσει στους τυχερούς που θα παρεβρεθούν πολλαπλά φωτογραφικά κόλπα και ιδέες!

Σεμινάριο Φωτογραφίας

Το σεμινάριο φωτογραφίας Action & Power, θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και στόχο έχει να καλύψει πολύ σημαντικούς φωτογραφικούς τομείς οι οποίοι δεν έχουν αναλυθεί ποτέ στο παρελθόν και θα δούμε θέματα όπως οι φωτογραφίσεις δράσης, δυναμισμού, stock φωτογραφίας αλλά και αθλητικού πορτραίτου (ανδρικού & γυναικείου).

Action-&-Power-Photo-Seminar

Φωτογραφικό Σεμινάριο

Με τον γνωστό μας τρόπο, ο Παναγιώτης & εγώ θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε τις γνώσεις μας και να συδυάσουμε την διασκέδαση με την γνώση!

Σύντομα περισσότερα

Τις επόμενες ημέρες θα επανέλθουμε με νέα σχετικά με το σημείο διεξαγωγής, τις ώρες του σεμιναρίου, την ύλη που θα καλύψουμε και βεβαίως την τιμή των πακέτων συμμετοχής. Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr ή στα κοινωνικά μας δίκτυα (θα τα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας) και κλείστε θέση το συντομότερο!