Η Μαγεία των Photoshop Actions

Εδώ στο teachme.gr λατρέυουμε το Adobe Photoshop και εννοείται πως σε παλαιότερα μαθήματα έχουμε ανακαλύψει την δύναμη των Adobe Photoshop Actions και πως μπορούμε να φτιάξουμε τις δικές μας "Αυτοματοποιημένες Διαδικασίες" εύκολα και απλά (κλικ εδώ για να δείτε το αντίστοιχο μάθημα Photoshop). Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λατρέυουμε να χρησιμοποιούμε και Photoshop Actions απο άλλους δημιουργούς! Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε μοναδικά και διαφορετικά αποτελέσματα μέσα απο ένα πάτημα κουμπιού! Γιατί Adobe Photoshop=Μαγεία!

Ηλιόλουστα και Καθαρά Adobe Photoshop Actions

Σήμερα όλα τα Premium Μέλη του teachme.gr (διαβάστε εδώ πως θα γίνετε άμεσα Premium), θα κατεβάσουν άμεσα και δωρεάν το συγκεκριμένο πακέτο με πολύ όμορφες, καθαρές και ηλιόλουστες "αυτοματοποιημένες διαδικασίες" για κάθε έκδοση του Adobe Photoshop, για άμεση χρήση και δημιουργία!

Το πακέτο με τα Photoshop Actions συμπεριλαμβάνει 6 επιλογές με Ηλιόλουστα αποτελέσματα αλλά και πολύ καθαρά. Έτσι θα μπορέσετε να "ανεβάσετε" τις φωτογραφίες σας κατά πολύ, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Τα Actions ειναι κατάλληλα για κάθε φωτογραφικό θέμα και χρήση, έτσι είτε φωτογραφίζετε πορτραίτα, είτε φωτογραφίζετε φαγητό (όπως η συγκεκριμένη φωτογραφία μου), θα σας βοηθήσουν σε απόλυτο βαθμό!

Δείτε την Φωτογραφία με όλα τα Photoshop Actions

Photoshop Actions

Photoshop Actions

Πως θα "φορτώσετε" τα Actions στο Photoshop

Επειδή κατα καιρούς λαμβάνω μηνύματα απο φίλους του teachme.gr, για το πως θα "φορτώσετε" τα Photoshop Actions, θα σας λύσω την απορία. Είναι πολύ απλό να βάλετε τα Actions μέσα στο Photoshop, απλά κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο .atn το οποίο εμπεριέχει τα Actions και εκείνα αυτομάτως "φορτώνονται" στο Adobe Photoshop! Στην συνέχεια θα βρείτε τα Actions μέσα στο αντίστοιχο Panel με όνομα Actions (θα το βρείτε στο μενού Window/Actions).

Πως θα κατεβάσετε τα Adobe Photoshop Actions της Παρασκευής!

Είναι πάρα πολύ απλός ο τρόπος κατεβάσματος, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι το εξης:

Για να κατεβάσετε το σημερινό πακέτο, θα πρέπει να μεταφερθείτε στο deviantart.com και απο εκεί να κάνετε κλικ στο "Download File" που βρίσκεται στο δεξί μέρος της σελίδας.

Για να μεταφερθείτε αυτόματα στην σελίδα με τα Photoshop Actions, κάντε κλικ εδώ.

Τα καλύτερα μυστικά και κόλπα μόλις με 33 λεπτά καθημερινά!

Μπορείτε και εσείς σήμερα να μάθετε όλα τα κόλπα σε δεκάδες προγράμματα και δημιουργικούς τομείς, να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και να κατεβάσετε μοναδικά και ακριβά αρχεία εντελώς δωρεάν, μόλις με 33 λεπτά καθημερινά! Δοκιμάστε το teachme.gr και ξεχωρίστε σήμερα απο τον ανταγωνισμό!

Γίνετε Premium τώρα!