Πανέμορφες φωτογραφίες χωρίς κόστος!!!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα είμαι εδώ και σας "προικίζω" με 5 πανέμορφα αρχεία εικόνας τα οποία θα τα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν! Μία ακόμη τέλεια προσφορά η οποία δεν θα σας κοστίσει ούτε ένα cent αλλά θα εμπλουτίσει της δημιουργική σας συλλογή σε τεράστιο βαθμό!

Τι χρειάζεται να κάνετε

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο teachme.gr είτε σαν δωρεάν μέλος είτε σαν Premium Free & Premium, απο εκεί και πέρα θα βρείτε στο κάτω μέρος του άρθρου τους συνδέσμους (links) για να κατεβάσετε άμεσα τις εικόνες χωρίς κόστος!

Οι φωτογραφίες είναι σε άψογη ανάλυση και ποιότητα, είναι διαλεγμένες απο το δικό μου "χέρι", οπότε θα λάβετε πανέμορφα αρχεία εικόνας!

Ποιές δωρεάν φωτογραφίες θα κατεβάσετε σήμερα

Εξοπλισμός & γνώση

Το teachme.gr σας δίνει καθημερινά τα καλύτερα μαθήματα στα Ελληνικά (δείτε την τεράστια λίστα εδώ) και σας δείχνει τον δρόμο για δωρεάν -νόμιμο- κατέβασμα αρχείων και υλικού, το οποίο θα σας φανεί άκρως χρήσιμο! Η γνώση των προγραμμάτων και ο εξοπλισμός των αρχείων, θα σας εκτινάξει δημιουργικά και θα σας επιτρέψει να κάνετε πράξη αυτό που έχετε στο μυαλό σας!

Όλα είναι τόσο απλά, όταν έχετε τα κατάλληλα υλικά!

[private]

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Τα αρχεία που θα κατεβάσετε σήμερα είναι μία προσφορά του Stock Site Dreamstime, για να τα κατεβάσετε θα πρέπει πρώτα να συνεθείτε στο Dreamstime με έναν δωρεάν λογαριασμό και να ακολουθήσετε τα παρακάτω links. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο Dreamstime και στην συνέχεια κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να κατεβάσετε τα αρχεία.

Κατεβάστε απο εδώ την πρώτη εικόνα

Κατεβάστε απο εδώ την δεύτερη εικόνα

Κατεβάστε απο εδώ την τρίτη εικόνα

Κατεβάστε απο εδώ την τέταρτη εικόνα

Κατεβάστε απο εδώ την πέμπτη εικόνα

[/private]