Φωτογράφιση στο Σκοτάδι

Η φωτογράφιση στο σκοτάδι είναι απο τα πιο όμορφα θέματα φωτογραφίας! Είτε φωτογραφίσουμε την φύση, είτε την πόλη είτε ακόμη και τα δικά μας αντικείμενα που εκπέμπουν τεχνικό φώς.

Μάθημα φωτογραφίας

Σήμερα, στο ΔΩΡΕΑΝ μάθημα της εβδομάδας,  με την βοήθεια του Παναγιώτη Βλασόπουλου, υπέυθυνου του www.photo-gfx.gr, θα δούμε ένα πολύ ωραίο φωτογραφικό μάθημα με θέμα το σκοτάδι, και την φωτογράφηση του!

Θα δούμε πως με απλά αντικείμενα, τα οποία είναι πολύ φθηνά, μπορούμε να δημιουργήσουμε πανέμορφα αποτελέσματα, μοναδικής αισθητικής και πάνω από ολα, αποτελέσματα της δικής μας προσωπικότητας.Πάμε λοιπόν σε ένα υπέροχο φωτογραφικό μάθημα, το οποίο αν και πραγματοποιήθηκε στα σκοτεινά, ωστόσο είναι γεμάτο απο φωτεινές ιδέες και παραδείγματα!

Καλό μάθημα :Ρ

Οι ρυθμίσεις που αναφέρονται σε κάθε μάθημα είναι ενδεικτικές και φυσικά σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις δικές ρυθμίσεις για να πετύχετε εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Μπορείτε επίσης να κάνετε “Like” στην σελίδα του www.photo-gfx.gr στο facebook.

Μην ξεχνάτε πως μόλις με 9,99 ευρώ τον μήνα, μπορείτε να έχετε πλήρη και άμεση πρόσβαση στα εκατοντάδες μαθήματα του teachme.gr και φυσικά σε όλα τα μαθήματα που καθημερινά δημοσιεύονται στο site.

[private]
[/private]