"Βιντεογράφοι" & "Μοντέρ" Ενωθείτε!!!

Δωρεάν video HD

Για άλλη μία Πέμπτη έχω να σας δώσω δύο εντυπωσιακά και πανάκριβα δωρεάν video αρχεία τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα και και θα μπορέσετε να τα κατεβάσετε άμεσα και χωρίς κόστος αν πράξετε άμεσα! Έτσι θα εμπλουτίσετε την "βίντεο" συλλογή σας άμεσα και χωρίς κόστος!

Δωρεάν video HD Αρχεία για ειδικές περιπτώσεις

Τα σημερινά δωρεάν βίντεο αρχεία αλλά και τα υπόλοιπα που έχετε προλάβει να κατεβάσετε Δωρεάν μέσα απο τις σελίδες του teachme.gr, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα κατάλληλα video clip σας, ανάλογα με το project που ετοιμάζετε! Τα Video είναι σε High Definition ποιότητα, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα λάβετε την ανώτερη ποιότητα που υπάρχει και θα την χρησιμοποιήσετε εντελώς Δωρεάν αν προλάβετε την προσφορά!

Τι θα λάβετε σήμερα

Σήμερα θα μπορέσουν όλα τα μέλη του teachme.gr (Δωρεάν & Premium) να κατεβάσουν 2 πολύ όμορφα αλλά και χρήσιμα δωρεάν βίντεο. 2 μοναδικά video τα οποία σίγουρα θα σας βοηθήσουν να εκτοξεύσετε τα video project σας με ποιοτικό και εννοείται δωρεάν video footage, το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα σας κόστιζε αρκετα!

Τα βίντεο που θα κατεβάσετε!

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Τα αρχεία που παρουσιάζω σήμερα, αποτελούν μία προσφορά της εταιρείας Revostock και Pond5.com και εδώ στο teachme.gr θα βρείτε μόνο τους σύνδεσμους για να μεταφερθείτε στις αντίστοιχες σελίδες των παραπάνω site όπου αν είστε γρήγοροι, θα τα κατεβάσετε δωρεάν αλλιώς θα τα αγοράσετε σε πολύ καλή τιμή!

Για το αρχείο του πρώτου video footage θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Revostock. Στην συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα το αρχείο στον υπολογιστή σας.Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή και κλικ εδώ για να πάτε στην σελίδα του αρχείου.

Για το αρχείο του δεύτερου video footage θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Pond5. Στην συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα το αρχείο στον υπολογιστή σας.Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή και κλικ εδώ για να πάτε στην σελίδα του αρχείου.