Επαγγελματικές Κάρτες

Καλη εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Εύχομαι και αυτη η εβδομάδα να σας γεμίσει δύναμη για δημιουργία! Το teachme.gr φυσικά θα σας βοηθήσει στο έπακρο να πάρετε τεράστιες δόσεις δημιουργικής έμπνευσης, είτε μέσα απο τα εκατοντάδες μαθήματα του, είτε μέσα απο τα καθημερινά δωρεάν αρχεία στα οποία έχουν πρόσβαση όλα τα Premium μέλη χωρίς κανένα περιορισμό!

3 Επαγγελματικές Κάρτες Εντελώς Δωρεάν!

Σήμερα πραγματικά δίνω την ευκαιρία στους γραφίστες να εξοπλιστούν πολύ δημιουργικά για εκείνους ή τους πελάτες τους με 3 πολύ όμορφες και δημιουργικές επαγγελματικές κάρτες! Τα αρχεία είναι σε Adobe Photoshop φορματ και έτοιμα για επεξεργασία και εκτύπωση καθώς το χρωματικό τους προφίλ είναι καθορισμένο σε CMYK! Εννοείται πως οι επαγγελματικές κάρτες είναι εντελώς δωρεάν!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer!

Ξεκινήστε σήμερα το Premium Ταξίδι

Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την "αφρόκρεμα" της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία απο όλο τον δημιουργικό κόσμο!

Τα αρχεία που θα κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ σήμερα είναι τα εξής:

Η πρώτη Επαγγελματική κάρτα

bus-card-3

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD - CMYK

Η δεύτερη Επαγγελματική κάρτα

bus-card-1

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD - CMYK

Η τρίτη Επαγγελματική κάρτα

bus-card-2

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD - CMYK

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για να κατεβάσετε τις επαγγελματικές κάρτες, θα πρέπει ν απάτε στην αντίστοιχη σελίδα και απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή "Download" στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της πρώτης κάρτας κάντε κλικ εδώ. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της δεύτερης κάρτας κάντε κλικ εδώ. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της τρίτης κάρτας κάντε κλικ εδώ.

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!