Καλημέρα φίλοι και φίλες του www.teachme.gr! Σήμερα στο Adobe Photoshop θα σας παρουσιάσω το εξαιρετικό plug-in της Digital Anarchy με όνομα "ToonIt!". Το μοναδικό plug-in που μετατρέπει τις φωτογραφίες σας σε cartoon μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό εργαλείο για δημιουργία pop art δημιουργιών ή απλών comin-look αποτελεσμάτων που κυριολεκτικά θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εξωπραγματικά όμορφες και πρωτότυπες φωτογραφίες οι οποίες απο απλές φωτογραφίες θα γίνουν μοντέρνες αφίσες ή ρεαλιστικοί πίνακες ζωγραφικής.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν την δοκιμαστική έκδοση του Digital Anarchy ToonIt! και δείτε τι μπορεί να κάνει! Το συγκεκριμένο plug-in θα είναι το πρώτο βραβείο στον επόμενο διαγωνισμό Adobe Photoshop οπότε αν σας αρέσει, κάτι που είναι σίγουρο, τότε πολύ απλά λάβετε μέρος στον 5ο Διαγωνισμό Adobe Photoshop και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να κερδίσετε κάτι τόσο όμορφο, εντελώς δωρεάν!

Για να επισκεφτείτε επίσημο site της Digital Anarchy κάντε κλικ εδώ και για να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση του Toonit! κάντε κλικ εδώ.

[wpdm_package id=285]

https://www.youtube.com/watch?v=cAgwBtkZK1E