Δημιουργία HDR πορτραίτων στο Aurora HDR 2018

Aurora HDR 2018 Πορτραίτο

Μέσα από 6 μαθήματα για το φανταστικό Aurora HDR 2018 μάθαμε να χειριζόμαστε το πρόγραμμα και να δημιουργούμε όχι μόνο HDR φωτογραφίες όπως στα αντίστοιχα συμβατικά προγράμματα, αλλά να χρησιμοποιούμε την δύναμη των Layers & Adjustment Layers για να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο ύφος της τελικής μας φωτογραφίας. Στο έβδομο μάθημα για το Aurora HDR 2018 στο teachme.gr θα σας δείξω την χρήση των στοιχείων που έχουμε μέχρι στιγμής μάθει με στόχο την δημιουργία HDR “Pop Art” Πορτραίτων. Μια πανεύκολη διαδικασία η οποία απλά θα σας καταπλήξει!

Προχωρημένη Εκμάθηση του Aurora HDR 2018

Στα προηγούμενα 6 μαθήματα για το Aurora HDR 2018 μάθαμε βασικά αλλά και πιο προχωρημένα πράγματα, έφτασε η στιγμή που θα δούμε μία τεχνική την οποία δεν έχω δει να “παίζει” σε κανένα άλλο video για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και με εντυπωσίασε πολύ! Τα πορτραίτα είναι ένα αγαπημένο μου φωτογραφικό θέμα και το να μπορώ σε ελάχιστα λεπτά να δημιουργώ εξαιρετικά “pop art” πορτραίτα με χρήση ενός προγράμματος το οποίο έχει κατασκευαστεί με το “Landscape” στο μυαλό του ήταν μία πρόκληση για μένα, την οποία δέχτηκα και τελικώς κατάφερα και δημιούργησα ένα πορτραίτο HDR χωρίς κόπο, ακολουθώντας όλα όσα έχουμε ήδη δει στοAurora HDR 2018.

Τα εργαλεία στο Aurora HDR 2018 θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε οτιδήποτε θέλουμε, ασχέτως αν έχουμε ένα σύνολο από “bracketed” φωτογραφίες, ή αν θέλουμε να επεξεργαστούμε μία φωτογραφία τοπίου ή πορτραίτου. Τα όπλα παραμένουν πανίσχυρα, απλώς ο τρόπος κάθε φορά διαφοροποιείται. Λίγη φαντασία χρειαζόμαστε και ένα πανίσχυρο πρόγραμμα δημιουργίας και επεξεργασίας εικόνας όπως το Aurora HDR 2018, γι’αυτό το λατρεύουμε εδώ στο teachme.gr!

Δημιουργία HDR Πορτραίτου με το Aurora HDR 2018

Δημιουργία HDR Πορτραίτου με το Aurora HDR 2018

Δείτε το έβδομο video για το Aurora HDR 2018

Aurora HDR 2018 Πορτραίτο

Παρακολουθήστε παρακάτω το πέμπτο επεισόδιο της εκμάθησης του Aurora HDR 2018 και ανακαλύψτε πως με τα επίπεδα (Layers) θα κάνουμε τις δημιουργίες μας ακόμη πιο ελεγχόμενες και ταυτόχρονα πιο εντυπωσιακές! Κάντε κλικ εδώ και μπείτε σε μία σελίδα με textures έτσι ώστε να κατεβάσετε δείγματα για να τα εισάγετε στα “layers” σας.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του Aurora HDR 2018 και δοκιμάστε ή αγοράστε το πρόγραμμα!

Γράψτε τον κωδικό TEACHME στο πεδίο του κουπονιού και εξασφαλείστε 10 ευρώ έκπτωση!!!

Κάντε κλικ και κατεβάστε από εδώ τα αρχεία που χρησιμοποίησα στο μάθημα.