Δωρεά Αρχεία

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τρίτη σήμερα για μια ακόμη Τρίτη έχω 3 υπέροχα 3D αρχεία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα Premium Μέλη! Τα σημερινά αρχεία έχουν να κάνουν με το Maxon Cinema 4D και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την δική σας σκηνή χωρίς να χρειαστεί να τα σχεδιάσετε απο την αρχή.

Δωρεάν 3D Αρχεία για Άμεση Χρήση!

Πιο αναλυτικά: θα σας δώσω 3 μοντέλα για άμεση χρήση στο Maxon Cinema 4D,  ένα αυτοκίνητο, γραφομηχανή και ένα σετ με ανεμιστήρες! Τα αρχεία  μπορείτε να τα κατεβάσετε άμεσα και να τα επεξεργαστείτε ή να τα βάλετε σε μια δική σας σκηνή (είτε στο Cinema, είτε στο Photoshop, είτε στο After Effects) σε απόλυτο βαθμό χωρίς κανένα περιορισμό!

Τα πανέμορφα Δώρα που θα αποκτήσετε σήμερα είναι τα εξής:

Ο παλαιός Ανεμιστήρας

3d-free-file-1

Συμβατό αρχείο με το Maxon Cinema 4D

Η Γραφομηχανή!

3d-free-file-2

Συμβατό αρχείο με το Maxon Cinema 4D

Το πολύ εντυπωσιακό Skoda Superb!

3d-free-file-3

Συμβατό αρχείο με το Maxon Cinema 4D

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για να κατεβάσετε τα αρχεία, θα πρέπει να συνδεθείτε στην σελίδα C4D Exchange, δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό και στην συνέχεια να κατεβάσετε τα αρχεία άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ!

Για να κάνετε μια δωρεάν εγγραφή στην C4D Exchange κάντε κλικ εδώ. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα του παλαιού ανεμιστήρα κάντε κλικ εδώ, για να μεταφερθείτε στην σελίδα της γραφομηχανής κάντε κλικ εδώ και για να μεταφερθείτε στην σελίδα με τα αυτοκίνητo, κάντε κλικ εδώ.