Πλέον το teachme.gr είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Δεν χρειάζεστε κάποια συνδρομή για να δείτε τα μαθήματα του teachme.gr!

Κάντε κλικ εδώ και δείτε την πλήρη λίστα μαθημάτων!

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην πρώτη σελίδα του teachme.gr

Οι τιμές του teachme.gr αφορούν την εγγραφή στην Premium πλευρά της ιστοσελίδας και προβολής εκατοντάδων μαθημάτων και ωρών διδασκαλίας! Διαλέξτε το δικό σας πακέτο και ξεκινήστε την απόλυτη μάθηση σήμερα κιόλας!


Premium Free *

Premium 1

 • [price_info cost="9.99€"]Κάθε 1 Μήνα[/price_info]
 • Άμεση πρόσβαση σε όλα τα Premium μαθήματα!
 • Κατέβασμα των μαθημάτων**
 • Έκπτωση: -
 • [button_link]Μη διαθέσιμο[/button_link]

Premium 2

Premium 3

Premium 4

Premium 5 -50%***


 * Το Premium Free αφορά τα μαθήματα που δημοσιεύονται στο teachme.gr κάθε Τετάρτη. Κάντε κλικ για να δείτε τα Premium Free Μαθήματα.

** Για λόγους ασφαλείας και σταθερότητας του teachme.gr, το κάθε Premium μέλος δικαιούται να "κατεβάζει" τρία (3) μαθήματα ανά ημέρα.

*** Η τιμή του Premium 5 αφορά άτομα κοινωνικά ευπαθών ομάδων όπως ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, ανήλικοι, φοιτητές και άνεργοι.


Η δημιουργία μιας συνδρομής δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ ευκολότερη, οπότε μπορείτε να επιλέξετε όποια επιλογή σας βολεύει. Επιπλέον μπορείτε να εγγραφείτε για έναν ολόκληρο χρόνο ή ακόμη και μόλις για ένα μήνα. Η επιλογή είναι απολύτως δική σας.

Τρόποι καταβολής της συνδρομής:

Μέσω Τραπεζικής Μεταφοράς/Εμβάσματος (ΛΟΓΩ CAPITAL CONTROLS)

Λόγω της απαγόρευσης μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό και επειδή βρίσκομαι στο εξωτερικό, εάν βρίσκεστε στην Ελλάδα μπορείτε να καταβάλετε την πληρωμή σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς/κατάθεσης σε Ελληνική τράπεζα (Πειραιώς & Εθνική).

Χρησιμοποιείστε τα παρακάτω στοιχεία των τραπεζικών μου λογαριασμών (Εθνική & Πειραιώς) για να πληρώσετε την συνδρομή σας. Μπορείτε να πληρώσετε είτε σε κάποιο υποκατάστημα είτε μέσω Web Banking.

[hr]

Τράπεζα Πειραιώς:

 • Αριθμός Λογαριασμού: 5125-041487-459
 • Ονοματεπώνυμο: Βλασόπουλος Ευάγγελος του Ζώη
 • IBAN: GR39 0172 1250 0051 2504 1487 459

Εθνική Τράπεζα:

 • Αριθμός Λογαριασμού:112/974720-67
 • Ονοματεπώνυμο: Βλασόπουλος Ευάγγελος του Ζώη
 • IBAN:GR0201101120000011297472067

[hr]

Μέσω Τραπεζικής Μεταφοράς/Εμβάσματος στο Εξωτερικό

Για όσους βρίσκεστε εκτός Ελλάδος μπορείτε να στείλετε το ποσό της συνδρομής σας στον κανονικό μου τραπεζικό λογαριασμό. Η διαδικασία πληρωμής μέσω Τραπεζικής μεταφοράς/εμβάσματος λειτουργεί ως εξής: Δίνετε τα παρακάτω στοιχεία της τράπεζας με την οποία συνεργάζομαι στον υπάλληλο της τράπεζας ή τα εισάγετε μέσω ebanking. Χρησιμοποιείτε το ΙΒΑΝ και όχι τον αριθμό λογαριασμού κατα την μεταφορά για να έχετε ελάχιστα έξοδα μεταφοράς. Για οποιαδήποτε έξοδα (Τα έξοδα μεταφοράς είναι 50 λεπτά μέσω ebanking της Τράπεζας Πειραιώς) θα σας προσθέσω επιπλέον ημέρες Premium Συνδρομής!

Μόλις κάνετε την μεταφορά της συνδρομής σας, στην συνέχεια μου στέλνετε ένα email στο evangelos.vlasopoulos@gmail.com, με το καταθετήριο (το έγγραφο/απόδειξη της μεταφοράς) αλλά και το δωρεάν username που θα έχετε ήδη δημιουργήσει στο teachme.gr. Μόλις δω το email σας (συνήθως άμεσα), θα σας ενεργοποιήσω την Premium Συνδρομή σας.


SALZBURGER SPARKASSE BANK AG (Αυστρία):

 • Αριθμός Λογαριασμού: 00041032111
 • Ονοματεπώνυμο: Evangelos Vlasopoulos
 • IBAN: AT60 2040 4000 4103 2111
 • BIC: SBGSAT2SXXX

Μέσω PayPal:

Πληρωμή μέσα απο το teachme.gr

Με την βοήθεια της ασφαλέστερης πλατφόρμας πληρωμής στο internet, μπορείτε να πληρώσετε την Συνδρομή σας στο www.teachme.gr. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει αυτόματα μέσω του www.teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ αν είστε ήδη μέλος στο site και επιλέξτε UPGRADE ACCOUNT.

Αν δεν είστε μέλος στο teachme.gr και θέλετε να γίνεται απευθείας Premium, τότε πολύ απλά κάντε κλικ εδώ για να πραγματοποιήσετε  μια νέα εγγραφή και πληρώστε κατα την εγγραφή σας (υπάρχουν ειδικά πεδιά όπου μπορείτε να διαλέξετε τον τυπο συνδρομής που θέλετε).

Πληρωμή μέσα απο το PayPal

Επίσης η πληρωμή μπορεί να γίνει και μέσα απο το paypal λογαριασμό σας. Επιλέξτε την διάρκεια της Συνδρομής και στείλτε τα αντίστοιχα χρήματα απο το paypal στο evangelos.vlasopoulos@gmail.com λογαριασμό, με την ένδειξη " Σύνδρομή στο www.teachme.gr διάρκειας 1,3,6,12 μηνών". Στην συνέχεια και εφόσον έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η πληρωμή, θα πρέπει να μου στείλετε με email στο evangelos.vlasopoulos@gmail.com το username σας για να του δώσω τα απαραίτητα δικαιώματα Premium Μέλους.

Με την σειρά μου, αφού λάβω το email με τα στοιχεία σας θα δημιουργώ τον Premium λογαριασμό σας.


Μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Πλεον στο www.teachme.gr έχει ενσωματωθεί η πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω της ασφαλέστερης υπηρεσίας online πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας, της 2Checkout. Η διαδικασία είναι ακριβώς ή ίδια όπως με την πληρωμή μέσω PayPal. Θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή στο teachme.gr, να επιλέξετε την συνδρομή που σας ενδιαφέρει και στην συνέχεια να κάνετε την πληρωμή μέσω 2CheckOut για να μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών και να κάνετε επιτυχημένα και με ασφάλεια την πληρωμή την συνδρομή σας.

Κάντε κλικ εδώ αν είστε ήδη μέλος στο site και επιλέξτε UPGRADE ACCOUNT.

Αν δεν είστε μέλος στο teachme.gr και θέλετε να γίνεται απευθείας Premium, τότε πολύ απλά κάντε κλικ εδώ για να πραγματοποιήσετε  μια νέα εγγραφή και πληρώστε κατα την εγγραφή σας (υπάρχουν ειδικά πεδιά όπου μπορείτε να διαλέξετε τον τυπο συνδρομής που θέλετε).


Σημαντικές Πληροφορίες:

 • Για το πακέτο Συνδρομής "Premium 5 -50%" με 50% έκπτωση, πρέπει να αποστέλεται στο elislasop@gmail.com ή απόδειξη ότι ο Συνδρομητής είναι δικαιούχος της έκπτωσης. Για παράδειγμα, άν ο Συνδρομητής είναι Πολύτεκνος, πρέπει να αποστείλει στο παραπάνω email ένα αντίγραφο της κάρτα Πολυτέκνου. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες που αναφέρω πιο πάνω. Για τους ανήλικους απλά μπορούν να αποστείλουν αντίγραφο της ταυτοτητάς τους.
 • Κατα την πληρωμή μέσω paypal ή πιστωτικής κάρτας, αυτόματα απο το σύστημα ενεργοποιείται η διαδικασία αυτόματης ανανέωσης της Συνδρομής σας με το πέρας του κύκλου της εκάστοτε συνδρομής. Πράγμα που σημαίνει πως όταν λήξει η συνδρομή που έχετε επιλέξει (1 Μήνας, 3 Μήνες, 6 Μήνες, 12 Μήνες), τότε αυτόματα υπάρχει ανανέωση της συνδρομής με την αντίστοιχη χρέωση.Υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης της συγκεκριμένης εφαρμογής μέσα απο τον πίνακα ελέγχου του κάθε χρήστη είτε μέσα απο το teachme.gr είτε μέσα απο το paypal.com. Η συγκεκριμένη αυτόματη ανανέωση δεν ισχύει όταν η συνδρομή έχει γίνει μέσω Τραπέζης.

Βοήθεια Μέσω Video

Μέσα απο την σελίδα "Βοήθεια μέσω Video", θα δείτε πολλά χρήσιμα και βοηθητικά βίντεο για πολλές λειτουργίες στο teachme.gr. Χρησιμοποιήστε την συγκεκριμένη σελίδα και λύστε κάθε απορία σας. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα βοήθειας.

Επιστροφη Χρηματων

Είμαι τόσο σίγουρος για την επιτυχία και την μεταδοτικότητα των μαθημάτων που σας προσφέρω επιστροφή χρημάτων αν στις πρώτες 3 ημέρες της Premium συνδρομής σας δεν μείνετε ικανοποιημένος/η απο την ποιότητα των μαθημάτων που θα λάβετε!

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία συναλλαγής σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την πληρωμή της συνδρομής σας μέσα απο τις ασφαλέστερες πλατφόρμες του διαδικτύου. Το email σας θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με τα μαθήματα της ιστοσελίδας του teachme.gr. Μπορείτε να βγείτε απο την λίστα ενημερώσεων οποιαδήποτε ώρα.

Εσείς συντηρείτε το teachme.gr

Οι συνδρομές για τα Premium μαθήματα αλλά και για τα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr ουσιαστικά αποτελούν χορηγίες υποστήριξης της σελίδας. Ως εκ τούτου εσείς με την καθημερινή σας χορηγία και ενεργή υποστήριξη, συντηρείτε την μεγαλύτερη Ελληνική σελίδα video μαθημάτων και εγώ με την σειρά μου σας παρέχω τα καλύτερα μαθήματα στα Ελληνικά στην πιό οικονομική τιμής της αγοράς!

Επικοινωνία για απορίες και λύσεις

Μέσα απο το Live Support μπορείτε να έχετε πάντα την πιο γρήγορη απάντηση στην ερωτησή σας. Εαν δεν είμαστε "online" τότε γράψτε μας άμεσα μέσα από την σελίδα "επικοινωνία".

Επικοινωνία μέσω facebook:

facebook.com/vangelis.vlasopoulos


Επικοινωνία μέσω skype:

evangelos.vlasopoulos


Επικοινωνία δια αλληλογραφίας

 • Vlasopoulos Evangelos
 • Jahnstrasse 22
 • A - 5280
 • Braunau am Inn
 • Αυστρία - Österreich
 

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του elislasop@gmail.com