Βασική Εκμάθηση του WordPress Multisite #2

WordPress Multisite #2

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και σαν σήμερα το 2009, ανέβηκε το πρώτο μάθημα στην αγαπημένη σας σελίδα δημιουργικών μαθημάτων στα Ελληνικά! Πολλά έχουν αλλάξει απο τότε μέχρι σήμερα και εννοείται πως δεν σταματώ ποτέ να εξελίσσομαι μέσα απο τα μαθήματα με στόχο και σκοπό την καλύτερη σας εξυπηρέτηση και απόλυτη μάθηση! Χρόνια μας πολλά λοιπόν και καλή συνέχεια! 

Δεύτερο μάθημα στο WordPress Multisite Network!

WordPress Multisite #2

Στο πρώτο βασικό μάθημα του WordPress Multisite Network (κάντε κλικ εδώ για να το παρακολουθήσετε) ανακαλύψαμε την υπέροχη λειτουργία του Multisite Network και εγκαταστήσαμε τοπικά το πρώτο μας Δίκτυο! Σε αυτό το μάθημα θα αναλύσουμε κατα πολύ περισσότερο το WPMU, θα δούμε τις απαραίτητες και πολύ σημαντικές ρυθμίσεις λειτουργίας και χρήσης. Θα ανακαλύψουμε τους τρόπους δημιουργίας και διαχείρησης χρηστών και άλλων sites και φυσικά θα δούμε το πιο σημαντικό dashboard του WordPress Multisite Network, το Network Administrator!

Ανακαλύψτε σήμερα το WordPress και το WordPress Multisite Network! Το teachme.gr θα σας δείξει όλους τους τρόπους σωστής χρήσης και απόλυτης επιτυχίας!

Καλό μάθημα :Ρ