Βασική Εκμάθηση του WordPress Multisite #1

WordPress Multisite #1

Σήμερα θα ανακαλύψουμε το WPMU, δηλαδή το WordPress Multisite Network! Σίγουρα οι περισσότεροι απο εσάς δεν γνωρίζετε τι είναι το WPMU, αλλά αυτό θα σταματήσει καθώς μέσα απο τον κύκλο μαθημάτων για το WordPress Multisite, θα σας δείξω πως να εκμεταλευτείτε την συγκεκριμένη λειτουργία του WordPress και έτσι απλά, να δημιουργήσετε απίστευτα πράγματα!

Ένα Site, ένα Δίκτυο

Μέσα απο το WPMU μπορεί ο οποιοσδήποτε, να δημιουργήσει ένα πολύ μεγαλό δίκτυο απο πολλαπλά WordPress Site, τα οποία ελέγχονται απο ένα control panel και φυσικά δημιουργούνται όλα μέσα απο μια και μόνο εγκατάσταση ενός WordPress site! Έτσι πλεον μπορείτε δημιουργήσετε τα δικά σας site ή να έχετε τα site των πελατών σας κάτω απο ένα κεντρικό περιβάλλον χωρίς να πληρώνετε hosting για κάθε site! Όλα τα site μαζί, ένα τεράστιο δίκτυο απλώνεται στα μάτια σας!

Δημιουργία Site, διαχείρηση και αναβάθμιση με ένα κουμπί

Όπως θα δείτε μέσα στον συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων, θα μπορείτε να δημιουργείτε επιπλέον site με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να ανεβάζετε αρχεία, χωρίς να φτιάχνετε βάσεις, χωρίς να κάνετε τίποτα. Όλα ελέγχονται μέσα απο το κεντρικό dashboard και εσείς απλά δημιουργείτε ασταμάτητα.

Διαφορετικά Sites

WordPress Multisite #1

Τα sites που δημιουργείτε μέσα στο WPMU έχουν όχι μόνο άλλο directory, μπορούν να έχουν άλλη εμφάνιση, άλλο περιεχόμενο, άλλο μενού, άλλα plugins, ακόμη και άλλο domain! Έτσι πραγματικά οι δυνατοτητές σας είναι απεριόριστες!

Μέσα απο το teachme.gr

Μαζί θα “δαμάσουμε” το WordPress Multisite Network μέσα απο τον συγκεκριμένο κύκλο Βασικής Εκμάθησης και θα μάθουμε πολύτιμα στοιχεία και πληροφορίες για να ξεφύγετε για ακόμη μια φορά απο τον ανταγωνισμό! Όταν οι άλλοι θα μιλάνε για στατικά site και joomla, εσείς θα μιλάτε για WordPress Multisite Network! Το teachme.gr είναι και πάλι εδώ, για να σας δείξει το μέλλον!

Καλό μάθημα :Ρ