Προσφορές “We Love Photography” γιατί αγαπάμε την Φωτογραφία!

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω και επίσημα την έναρξη των προσφορών του Φεβρουαρίου στο teachme.gr, ενός μήνα ο οποίος εκτός από μήνα που έχει την ημέρα των ερωτευμένων, είναι και ο μήνας των γενεθλίων μου!!!

Για πολλούς εκεί έξω ο μήνας των ερωτευμένων δεν “λέει” και πολλά πράγματα, για άλλους λέει πολλά και για άλλους η φωτογραφική τους μηχανή και η φωτογραφία γενικότερα είναι η μεγάλη τους αγάπη! Οι προσφορές στο teachme.gr αποκλειστικά για τα μαθήματα φωτογραφίας σίγουρα θα σας δώσουν ένα παραπάνω ερέθισμα για να ερωτευτείτε αυτή την υπέροχη Τέχνη! Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα βρείτε στο teachme.gr τεράστιες προσφορές στα ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας έως και 10 φορές πιο οικονομικά! Αν αυτό δεν είναι ένδειξη αγάπης, τότε πιο είναι;

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, στο teachme.gr θα μπορέσετε να βρείτε όλα τα σεμινάρια φωτογραφίας (βασικά, προχωρημένα, masterclasses και τα νέα του Photo-GFX.gr) στα 49,99€ έκαστο (συμπ.Φ.Π.Α.)!

Με αυτόν τον τρόπο θέλω να σας δώσω πρόσβαση όχι απλά σε συγκεκριμένα μαθήματα φωτογραφίας, αλλά σε όλα ανεξαιρέτως, ακόμη και στα νέα μας “φιλέτα”, τα οποία θέλουμε να τα εκμεταλλευτείτε σε μοναδική τιμ΄΄η, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους!

Σεμινάριο Φωτογράφισης Αυτοκινήτων

Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του teachme.gr

Το teachme.gr μπορεί να δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2009 (άλλοτε elislasop.com), ωστόσο συνεχίζει και εξελίσσεται με στόχο την δημιουργία της Νο1 πλατφόρμας εκπαίδευσης στο ελληνικό διαδίκτυο. Με την εκτίναξη των φωτογραφικών μαθημάτων το 2019 και την εδραίωση των εκπομπών φωτογραφίας το 2020, το 2021 έρχεται με ακόμη περισσότερη όρεξη για να κάνουμε όλη την καλύτερη ποιοτική αναβάθμιση!

Απαλλαγή του Φ.Π.Α. για τους επαγγελματίες

Γνωρίζω πως o Φ.Π.Α. είναι ένα “αναγκαίο κακό”, γνωρίζω επίσης πως ειδικά για τους επαγγελματίες είναι δύσκολο να μην μπορούν να έχουν απαλλαγή του Φ.Π.Α. για σεμινάρια τα οποία θα τους επιτρέψουν να ανεβαθμίσουν τις δεξιότητές τους. Στο teachme.gr όλοι οι επαγγελματίες έχουν απαλλαγή από το Φ.Π.Α.. Ασχέτως αν είστε επαγγελματίες φωτογραφίας, γραφίστας ή αρχιτέκτονας. Μέσα από το teachme.gr έχετε απαλλαγή από τον Φ.Π.Α.!

Κάντε άμεσα την αγορά/επένδυση σας!

Οι τιμές που θα βρείτε στα φωτογραφικά σεμινάρια του teachme.gr για τον Φεβρουάριο, όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν να διατηρηθούν για πολύ. Κάντε τώρα πράξη την καλύτερη επένδυση της φωτογραφικής καριέρας, ξεκινήστε από τα βασικά, προχωρήστε σε προχωρημένες τεχνικές, δείτε τα Masterclasses και φυσικά τα “διαμάντια” του Photo-GFX τα οποία πλέον είναι στην αγκαλιά του teachme.gr!

Κάντε ΤΩΡΑ το καλύτερο βήμα της φωτογραφικής σας καριέρας και αναβαθμίστε άμεσα τις δεξιότητές σας! Κλικ εδώ για μετάβαση στο e-shop!