Η “Φωνή” του Adobe Illustrator!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και η σημερινή Δευτέρα μοιάζει λίγο με Σάββατο, αφού αύριο έχουμε την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου και σίγουρα όλοι χαιρόμαστε γι’αυτο!!! Στο μάθημα Illustrator της Δευτέρας, θα σας δείξω πως θα πετύχετε το γραφικό που υπάρχει στην εκμπομπή “The Voice of Greece” η οποία προβάλλεται απο τον Ant1. Το συγκεκριμένο γραφικό μου “κέντρισε” το ενδιαφέρον και θεώρησα μία πολύ καλή ευκαιρία για να σας δείξω ωραία πράγματα (για μία ακόμη φορά) μέσα απο το Adobe Illustrator!

Μάθημα Illustrator

Το να μπορεί κάποιος να αναδημιουργήσει τα γραφικά που υπάρχουν στην τηλεόραση, αυτομάτως τον κάνει πανέτοιμο για μία δουλειά στην βιομηχανία της Τηλεόρασης ή του θεάματος γενικότερα! Εκεί αποσκοπεί και το σημερινό μάθημα Illustrator, το οποίο θα σας δείξει πόσο απλή και εύκολη είναι τελικά η δημιουργία γραφικών, τα οποία βλέπουμε και ίσως ψαρώνουμε απο αυτά!

Θα σας πάρω “απο το χεράκι” και θα σας δείξω ότι τίποτα δεν είναι απίθανο μέσα απο το Adobe Illustrator!

Το τελικό δείγμα του μαθήματος
The Voice of Greece - Μάθημα Illustrator

The Voice of Greece – Μάθημα Illustrator

Μείνετε συντονισμένοι

Κάθε ημέρα, απο το 2009 μέχρι και σήμερα, δημοσιεύω δημιουργικά μαθήματα τα οποία έχουν αλλάξει τον τρόπο εκμάθησης σας και σας εκπαιδεύουν σταμάτητα με στόχο πάντα το όνειρο να κάνετε το αγαπημένο σας χόμπυ επάγγελμα! Αυτόν τον στόχο έχω στο μυαλό μου και συνεχώς γι’αυτο δημιουργώ τα αγαπημένα σας Premium μαθήματα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, μέσα απο μία Premium συνδρομή θα καταφέρετε να κερδίσετε την γνώση που δεν σας είχε δώσει κανείς άλλος στο παρελθόν! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium, ξεκινήστε μία νέα καριέρα! Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πως θα γίνετε Premium.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Λογοτύπων το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]