Μετατροπή Οθόνης στο After Effects & Mocha!

Δημιουργία Touchscreen Οθόνης #1

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και ξεκινώ έναν νέο μίνι κύκλο μαθημάτων μέσα από τον οποίο θα σας δείξω πως θα μπορέσετε να αλλάζετε οθόνες στα βίντεο σας και όχι μόνο αυτό! Θα σας δείξω πώς θα μετατρέψετε τις συμβατικές οθόνες σας σε οθόνες αφής και έτσι να αλλάζετε ότι αγγίζετε! Θα συνδυάσουμε 2 από τα κορυφαία προγράμματα που κυκλοφορούν σήμερα, το Adobe After Effects και το Mocha για να πετύχουμε σε αυτό το πρώτο μάθημα, το πολύ σημαντικό πρώτο βήμα!

Μάθημα Mocha

Δημιουργία Touchscreen Οθόνης #1

Το πρώτο μέρος του καινούριου κύκλου που εγκαινίασα στο teachme.gr θα είναι γεμάτο Mocha και θα σας δείξει πως να πετύχετε άρτια “video trackings”. Έτσι θα “διαβάζετε” σωστά το βίντεο σας και στην συνέχεια θα τοποθετείτε επάνω σε αυτό τα καινούρια στοιχεία με εξασφαλισμένες τις σωστές ρυθμίσεις τοποθέτησης, γωνίας, βάθους και άλλων ακόμη! Η Μαγεία του Mocha μόλις ξεκίνησε να αποκαλύπτεται και σε αυτό το μάθημα mocha θα δούμε απλώς τα βασικά.

Το Mocha σαν Πρόσθετο του After Effects

Από την έκδοση Adobe After Effects CS4 έχει ενσωματωθεί μέσα στο πρόγραμμα ένα ιδιαίτερο plugin με όνομα Mocha. H adobe συνεργάστηκε με την imagineer systems με στόχο ένα ειδικό plug-in για το After Effects το οποίο θα κάνει “παιχνιδάκι” ακόμη και την πιό δύσκολη παρακολούθηση στοιχείων σε ένα βίντεο. Με τον τρόπο αυτόν πλέον μπορούμε να κάνουμε tracking τα πάντα χωρίς να δυσκολευόμαστε καθόλου! Αυτό το Plugin θα χρησιμοποιήσουμε στο σημερινό μάθημα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για αγορά μέσα από την Δημιουργία Οθόνης Αφής στο After Effects, την οποία θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]