Οι Σουίτες του Άνω Διαζώματος!

The OAKA Project #15. Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα επισήμως θα ολοκληρώσουμε το χτίσιμο του Άνω Διαζώματος στο ΟΑΚΑ με την δημιουργία των σουίτων στο επάνω μέρος του διαζώματος.Για ακόμη μία φορά θα ξεκινήσουμε από μία φωτογραφία και θα δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο αποκλειστικά στο Maxon Cinema 4D!

Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #15

Οι σουίτες του Άνω Διαζώματος του ΟΑΚΑ, είναι κάτι που θα δούμε και θα δημιουργήσουμε στο σημερινό μάθημα cinema 4D! Το συγκεκριμένο θέμα το παρατήρησα τελευταίως καθώς δεν τις είχα προσέξει ιδιαίτερα. Φυσικά θα τις προσθέσω στο τελικό μου γήπεδο και θα το κάνω με ελάχιστο κόπο και φυσικά πολλή διασκέδαση! Έτσι θα προσθέσουμε ακόμη ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο παζλ της δημιουργίας του Ολυμπιακού Σταδίου!

Στα επόμενα μαθήματα θα ενώσουμε τα στοιχεία του άνω διαζώματος και θα προχωρήσουμε στο κάτω διάζωμα για την ολοκληρωση του και ενός γενικού "λίφτινγκ" καθώς η ομορφιά του Άνω Διαζώματος άλλαξε λίγο τα δεδομένα ως προς την ποιότητα της μακέτας.

Το σημερινό μάθημα Cinema 4D

Το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ - Μάθημα Cinema 4D

Το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ - Μάθημα Cinema 4D

Το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ - Μάθημα Cinema 4D

Το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ - Μάθημα Cinema 4D

Το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ - Μάθημα Cinema 4D

Το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ - Μάθημα Cinema 4D

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα!

Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]