Μάθημα Φωτογραφίας!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο ΔΩΡΕΑΝ μάθημα της εβδομάδας, ο Παναγιωτης Βλασόπουλος, υπεύθυνος του photo-gfx.gr, θα συνεχίσει τον πολύ ενδιαφέρον κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας, μέσα απο τον οποίο, θα σας δείξει τους Φωτισμούς που μπορούμε να έχουμε και φυσικά το πως μπορούμε να εκμεταλευτούμε τα “καλά” του κάθε φωτισμού, αλλά και επίσης, πως μπορούμε να προφυλαχθούμε απο τα όποια “άσχημα” αποτελέσματα του φωτός στα πορτραίτα μας.

Μαθαίνοντας τον Φωτισμό, Μέρος Δεύτερο

Στο δεύτερο μάθημα του συγκεκριμένου κύκλου ο Παναγιώτης Βλασόπουλος θα μας δείξει πως με την χρήση των Studio Flash, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε πανέμορφα πορτραίτα τα οποία μπορούν να αντέξουν χωρίς να “θολώσουν” ακόμη και σε κινήσεις μεγάλης ταχύτητας! Έτσι με την συγκεκριμένη τεχνική θα μπορέσετε να πάρετε τα “παγωμένα” πορτραίτα που πάντα επιθυμούσατε!

Μείνετε Συντονισμένοι

Τα καλύτερα όχι μόνο “έρχονται” αλλά είναι “εδώ” πλέον! Έτσι ετοιμαστείτε για πολύ όμορφα μαθήματα φωτογραφίας, και θεωρητικά αλλά και πρακτικά, τα οποία θα απογειώσουν τις γνώσεις σας και θα σας κάνουν κατά πολύ καλύτερο Φωτογράφο!Καλό μάθημα :Ρ