Επεξεργασία Φωτογραφίας στο Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και φυσικά έχουμε το καθιερωμένο μας μάθημα photoshop! Σήμερα θα δούμε μία τεχνική, η οποία θα σας δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά, έτσι ακόμη και οι αρχάριοι χρήστες του Adobe Photoshop, θα μπορέσουν να πάρουν μοναδικά αποτελέσματα και να εντυπωσιάσουν απο την πρώτη στιγμή!

Ένα ξεχωριστό μάθημα photoshop

Το σημερινό μάθημα photoshop θα σας “ξεκλειδώσει” μία τεχνική μέσα απο τα ολοκαίνουρια “Scripted Patterns”, την οποία απο εδώ και στο εξής, θα χρησιμοποιείτε πολλές φορές με άκρως εντυπωσιακά και ιδιαίτερα αποτελέσματα!

Μαζί με την Τεχνική θα σας δώσω απλόχερα και την ίδεα της συγκεκριμένης δημιουργικής πρακτικής και έτσι θα εξοπλιστείτε ακόμη περισσότερο μέσα στο Adobe Photoshop!

Εδώ όλα είναι δυνατά

Μέσα απο το teachme.gr ξεκινήστε και κάντε πραγματικότητα την δική σας εργασία μέσα απο το αγαπημένο σας χόμπυ, όλα τα εφόδια είναι εδώ για να μπορέσετε να πετύχετε αυτό που ονειρεύεστε και καθημερινά θα σας δείχνω νέες τεχνικές και εξειδικευμένες διαδικασίες για να κάνετε το πάθος σας ένα κερδοφόρο επάγγελμα!

Μήν χάνετε χρόνο, γίνετε σήμερα σήμερα και εσείς Premium Μέλος! (Κάντε κλικ εδω για πληροφορίες)

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος