Δοκιμάζουμε πάντα πρώτοι, για εσάς!

Εδώ στο teachme.gr κάνουμε πάντα το πρώτο βήμα της “δοκιμής” για να μπορέσετε στην συνέχεια να κάνετε κινήσεις-επενδύσεις χωρίς ρίσκο! Οπότε, εμείς “παθαίνουμε” και εσείς “μαθαίνετε”! Ωστόσο αυτή την φορά “κανείς δεν έπαθε κάτι” καθώς το σημερινό review μας βρίσκει άκρως ικανοποιημένους σχετικά με την νέα τσάντα που επέλεξε ο Πάνος Βλασόπουλος, υπεύθυνος του photo-gfx.gr για να τον συντροφεύσει στα επόμενα φωτογραφικά του projects! Αναφερόμαστε στην “Benro Ranger 600N μία τσάντα μεταφοράς η οποία χωρίς υπεροβολή, χωράει “την Άρτα και τα Γιάννενα”!!!

Review Τσαντας Benro Ranger 600N

Εδώ και αρκετούς μήνες με έχει “πρήξει” ο Πάνος σχετικά με την επόμενη τσάντα που θα αγόραζε, το έψαξε, το ζύγισε, το έλεγξε και τελικώς αποφάσισε να αγοράσει την Benro Ranger 600N κυρίως για τον όγκο που μπορεί να μεταφέρει αλλά και τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά τα οποία την καθιστούν ως μία από τις πιο ασφαλείς τσάντες μεταφοράς φωτογραφικού εξοπλισμού.

Review Τσαντας Benro Ranger 600N

Review Τσαντας Benro Ranger 600N

Στο παρακάτω review που θα παρακολουθήσετε θα δείτε το μέγεθος της τσάντα, τον “εσωτερικό της κόσμο”, τις παροχές που σας δίνει και φυσικά πόσα πολλά πράγματα μπορεί να χωρέσει. Στο τέλος του video, ο Πάνος θα σας κάνει μία επίδειξη για το πόσα πολλά μπορείτε να βάλετε μέσα στην τσάντα χωρίς καμία δυσκολία, κάτι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό!

Χαρακτηριστικά της Benro Ranger 600N

Η επαγγελματική πρόταση της Benro μέσω της Benro Ranger 600N πραγματικά καλύπτει κάθε επαγγελματία (φυσικά και ερασιτέχνες) ο οποίος ψάχνει επιτέλους το καλύτερο/ευρύχωρο για την μεταφορά του. Το κόστος της τσάντα είναι γύρω στα 200 ευρώ, αν όμως υπολογίσουμε την χωρητικότητα και την ασφάλεια που μας παρέχει, πρόκειται για ένα ικανοποιητικό ποσό για να προστατεύσουμε κατά την μεταφορά/αποθήκευση τον ακριβό μας εξοπλισμό! Παρακάτω θα δείτε τα χαρακτηριστικά της τσάντας όπως τα αναγράφει η επίσημη εταιρεία στο site της:

  • Όνομα τσάντας: Benro Ranger 600N
  • Διαστάσεις (εκ): 41x33x58
  • Βάρος: 2.3 κιλά
  • Υλικό κατασκευής: Νάϊλον υψηλής αντοχής & ποιότητας 420Τ (αδιάβροχο)
  • Αδιάβροχο κάλυμμα: Ναι
  • Χωρητικότητα: 2 DSLR, 6-8 φακοί, 2 flash & 1 λαπτοπ 17”
Review Τσαντας Benro Ranger 600N

Review Τσαντας Benro Ranger 600N

Ευκολία και άνεση κατά την χρήση

Μπορεί αυτό το κτήνος των 2,3 κιλών το οποίο χωράει τα πάντα να μοιάζει “σαμάρι” για μουλάρια, ωστόσο η κατασκευή της συγκεκριμένης τσάντας την κάνει άκρως βολική ακόμη για μεγάλες βόλτες στην πλάτη μας. Με σχεδιασμό για “εξαερισμό” της πλάτης μας για να μην ιδρώνουμε, με πολλαπλές προσβάσεις στην τσάντα μας για να έχουμε άμεση πρόσβαση στην μηχανή μας και με μηχανισμό στήριξης για υποβοήθηση του σβέρκου μας από την κούραση του ιμάντα της μηχανής η Benro Ranger 600N αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για κάθε φωτογράφο!

Δείτε το video για την Benro Ranger 600N

Στο παρακάτω video ο Πάνος Βλασόπουλος θα σας δείξει το νέο του απόκτημα και θα χορέσει (χωρίς υπερβολή) όλο του τον εξοπλισμό μέσα! Δείτε το και αποφασίστε μόνοι σας αν η Benro Ranger 600N κάνει για εσάς!