Δωρεάν Μάθημα Φωτογραφίας

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, φυσικά οι περισσότεροι απο εσάς ξεκουράστηκαν και φυσικά πέρασαν πολύτιμο χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Στο teachme.gr όμως, τα μαθήματα φυσικά και δεν σταματούν! Για να κάνω λοιπόν ακόμη καλύτερη την Εθνική μας Επέτειο, ετοίμασα και σας παρουσιάζω ένα πολύ ιδιαίτερο “θεωρητικό” μάθημα φωτογραφίας, με το οποίο θα εγκαινιάσω μία καινούρια εποχή στα φωτογραφικά μαθήματα του teachme.gr!

Πρώτο Μάθημα Ανάλυσης των Φωτογραφικών Μηχανών

Στο σημερινό μας μάθημα, θα σας αναλύσω τις φωτογραφικές μηχανές ανα κατηγορία, ξεκινώντας απο τις “Small Format” φωτογραφικές μηχανές. Θα δούμε ποιές υπάρχουν, πως ονομάζονται και φυσικά ποιά θα βολέψει εσας! Ιδιαίτερα μνεία, θα δώσουμε στον Βασιλιά της Κατηγορίας, την DSLR Φωτογραφική Μηχανή!

R for DSLR

Φυσικά για να μπορούμε να ονομαζόμαστε “Φωτογράφοι”, θα πρέπει να γνωρίζουμε μερικά πολύ βασικά χαρατηριστικά της Φωτογραφικής μηχανής. Έτσι θα σας αναλύσω τις σημαίνει DSLR και για ποιό λόγο το “R” παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην Φωτογραφική ζωή μας!

Δίψα για Μάθημα Φωτογραφίας

Επειδή γνωρίζω την δίψα που έχετε για Φωτογραφικά μαθήματα, και επειδή και εγώ καθημερινά “διψώ” για φωτογραφίσεις/review και παρουσιάσεις! Έτσι θα εγκαινιάσω μία νέα εποχή στο teachme.gr, με φωτογραφικά μαθήματα και για Δωρεάν, Premium αλλά και Ιδιαίτερα Μαθήματα! Έτσι θα είστε σε θέση να μάθετε αυτό που αγαπάτε εξ’ολοκλήρου και φυσικά μέσα απο την αγαπημένη σας σελίδα!

Ελάτε στο Μέλλον της Δημιουργικής Εκμάθησης

Ξεκινήστε σήμερα το εκπαιδευτικό σας ταξίδι στο teachme.gr μέσα απο Premium Συνδρομές ή Ιδιαίτερα Μαθήματα και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Εκπαιδευτείτε μέσα απο χίλια και πλέον μαθήματα και κάντε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε χρόνο και χρήμα, γίνετε και εσείς Premium τώρα!

Καλό μάθημα :Ρ