Ψηφιακά Βότσαλα στο Adobe Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε το εβδομαδιαίο Premium Free μάθημα, το οποίο απολαμβάνουν όλα τα Premium και Premium Free μέλη! Σήμερα θα σας δείξω ένα πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο δημιουργίας των δικών μας πετρωμάτων στο Adobe Photoshop! Έτσι μέσα σε ελάχιστο χρόνο, θα δημιουργήσουμε "βοτσαλάκια" μέσα απο το αγαπημένο μας πρόγραμμα!

Πέτρινη δημιουργία

Το σημερινό μάθημα Adobe Photoshop, αποτελεί για άλλη μία φορά απόδειξη της κυριαρχίας του συγκεκριμένου προγράμματος και της ποικιλίας στην δημιουργία μέσα από εκείνο! Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, θα δημιουργήσουμε μία πέτρινη δημιουργία, ένα περιβάλλον "θαλάσσης" χωρίς καν να έχουμε κάποια φωτογραφία σαν δείγμα, με απλές και εύκολες κινήσεις θα καταφέρουμε να πετύχουμε ένα ιδιαίτερα όμορφο αποτέλεσμα!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Ξεκινήστε σήμερα την εκπαιδευσή σας στο teachme.gr και κάντε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μέσα απο χίλια και πλέον μαθήματα θα καταφέρετε να ξεφύγετε απο την Κρίση και να δημιουργήσετε το δικό σας προσοδοφόρο επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος