Οι Διαχρονικές Κουκίδες

Illustrator Polka Dots

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Επιστροφή στην καθημερινότητα και στα Premium μαθήματα μετά από μία απουσία μίας εβδομάδας η οποία ήταν απαραίτητη για την διευθέτηση πολλών θεμάτων που “τρέχουν” στην σελίδα μας! Σήμερα ωστόσο επιστρέψαμε με νέο “look” και σε λίγες ημέρες ακόμη καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και θα δούμε μία διαχρονική τεχνική Γραφιστικής την οποία την συναντάμε παντού ακόμη και σήμερα!

Φυσικά μιλάω για τις “διαχρονικές κουκίδες” ή αλλιώς “Polka Dots” οι οποίες αποτελούν την βάση πολλών δημιουργιών εκεί έξω!

“Polka Dots Pattern” στο Illustrator

Τα Polka Dots προσωπικά τα λατρεύω γιατί μου δίνουν την δυνατότητα άμεσης αλλαγής στο ύφος ενός Project. Τα χρησιμοποιώ σε πολλά project με θέμα τον γάμο και την βάπτιση (με διαφορετικούς χρωματισμούς) και είναι μία σταθερή και σίγουρη επιλογή. Επίσης με τον τρόπο “Pattern” δημιουργίας που θα μάθουμε σήμερα, θα είμαστε σε θέση να δημιουργούμε είτε μεγαλύτερες είτε μικρότερες κουκίδες και φυσικά να διασφαλίζουμε την απόλυτη ποιότητα μέσα από το μαγικό Adobe Illustrator!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος