Η δική σας εβδομαδιαία εκπομπή φωτογραφίας!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Για ακόμη μία Τετάρτη τα είπαμε "ζωντανά" μέσα από το "PhotoBros Live!" την μοναδική εβδομαδιαία εκπομπή φωτογραφίας για το ελληνικό κοινό! Για όσους ακόμη δεν μας έχουν παρακολουθήσει να πούμε ότι το "PhotoBros Live!" είναι μία εκπομπή με θέματα σχετικά με την φωτογραφία και την επεξεργασία της στην οποία απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις με τον δικό μας τρόπο! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που μας έκαναν παρέα και αυτή την Τετάρτη κατά την διάρκεια της ζωνταντής εκπομής, ο δικός σας παράγοντας είναι αυτός που κάνει τα πάντα να κυλούν καλύτερα και πιο διασκεδαστικά! Αν θέλετε να λάβετε μέρος στα επόμενα live, να περάσετε ευχάριστα μαζί μας και φυσικά να λύσετε τις απορίες σας, τότε κάντε κλικ εδώ για να δείτε πως θα το κάνετε!

PhotoBros Live! - Διασκέδαση & κουβέντα γύρω από την Φωτογραφία!

Και σε αυτό το όγδοο επεισόδιο του "PhotoBros Live!" είδαμε ενδεικτικά άρθρα που δημοσιεύθηκαν κυρίως στο group "Φωτογραφική Κουβέντα" που διατηρούμε στο Facebook και στην συνέχεια απαντήσαμε σε πολλές ερωτήσεις του κοινού, οι οποίες θα βοηθήσουν όλους όσους ασχολούνται με την φωτογραφία να λύσουν και τις δικές τους απορίες! Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όλο το επεισόδιο το οποίο κυμάνθηκε στα φυσιολογικά πλαίσια όσον αφορά την διάρκεια του

.

PhotoBros Live #8 - Εβδομαδιαία εκπομπή φωτογραφίας

PhotoBros Live #8 - Εβδομαδιαία εκπομπή φωτογραφίας

Δείτε το όγδοο επεισόδιο του PhotoBros Live!

Για όσους "άτυχους" δεν πρόλαβαν να μας δουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας ζωνταντά δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς θα έχετε την δυνατότητα να το πράξετε κάθε Τετάρτη στις 19:00! Ωστόσο, όπως είχαμε προαναφέρει, τα επεισόδια θα δημοσιεύονται στο επίσημο κανάλι μας στο youtube για να μπορέσουν όλοι να το παρακολουθήσουν, να διασκεδάσουν και εν τέλει να μάθουν κάτι μέσα από κάθε επεισόδιο!

Εαν θέλετε να απαντάμε άμεσα στις ερωτήσεις σας, κάντε κλικ εδώ για εγγραφή στην υπηρεσία (δωρεάν) και κάθε Τετάρτη στις 19:00 συντονιστείτε στο PhotoBros Live! για να μιλήσουμε ζωντανά!

Τα λέμε την άλλη Τετάρτη!