Συζήτηση περί παραμετροποιητών

PhotoBros Live #109

Σε αυτό το επεισόδιο των PhotoBros Live! κάναμε μια αναφορά στους παραμετροποιητές στην φωτογραφία και πως εκείνοι μπορούν να μεταβάλλουν το τελικό φως που φωτίζει το μοντέλο μας! Ο Πάνος μας έδειξε 2 ομπρέλες διαφορετικού τύπου και εξηγήσαμε τις διαφορές για να καταλαβαίνετε κάθε φορά ποιά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε, αν τις έχετε και τις δύο ή ποιά θα πρέπει να επιλέξετε, αναλόγως το στυλ σας.

Συζήτηση περί παραμετροποιητών φωτογραφίας

Μέσα από την επίσημη σελίδα μας (www.PhotoBros.gr) θα βρείτε πολλές λύσεις σε μεταχειρισμένο φωτογραφικό εξοπλισμό αρίστης κατάστασης. Μπείτε τώρα στην σελίδα και επιλέξτε τον δικό σας! Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας και σας προτείνουμε καθημερινά να ρίχνετε μια ματιά!

PhotoBros Live #109
Απαντήσεις σε δικές σας ερωτήσεις γύρω από τους παραμετροποιητές

Ανάλυση τρομακτικών πορτραίτων

PhotoBros Live #109

Σε αυτό το επεισόδιο σας έδειξα 3 πορτραίτα που δημιούργησα για την γιορτή του Αγίου Νικολάου και των Krampus, ενός εθίμου που υπάρχει αιώνες στην Αυστρία. ‘Ενα ιδιαίτερο θέμα το οποίο καλέστηκα να φωτογραφίσω και ο λόγος που σας το ανέφερα είναι για να σας πω τι παραμετροποιητές χρησιμοποίησα αλλά και πως πρέπει να “αρπάζετε” την οποιαδήποτε φωτογραφική ευκαιρία εμφανιστεί μπροστά σας!

Δείτε όλο το επεισόδιο των PhotoBros

Παρακολουθήστε παρακάτω την 109η εκπομπή και δείτε όλα όσα συζητήσαμε μαζί σας! Μην ξεχάσετε να κάνετε “Like” “Share” και “Εγγραφή (κλικ εδώ για μεταφορά)” στο επίσημο κανάλι μας στο youtube!