Συνέντευξη από τον νικητή της 26ης Κριτικής Φωτογραφίας

PhotoBros Live #108

Σε αυτό το επεισόδιο των PhotoBros Live! είχαμε την χαρά να μιλήσουμε με τον Κωνσταντίνο Σχίζα, το νικητή της 26ης Κριτικής Φωτογραφίας! Ο Κωνσταντίνος μας έκανε την τιμή να μοιραστεί μαζί μας την πορεία του και πως έχτισε την κορυφαία φωτογραφία για την Κριτική φωτογραφίας του Νοεμβρίου 2020! Αν θέλετε να δείτε περισσότερα για τον Κωνσταντίνο παρακαλώ πολύ ακολουθήστε τον στο instagram (κάντε κλικ εδώ για μεταφορά).

PhotoBros Live #108
Μαζί μας ο νικητής της 26ης Κριτικής Φωτογραφίας με θέμα το Φως, Κωνσταντίνος Σχ΄ίζας!

Συζήτηση περί Drones

PhotoBros Live #108

Ένα πολύ μεγάλο θέμα πιάσαμε σε αυτό το PhotoBros Live! το οποίο δεν είναι άλλο από τα Drones και πως πρέπει να μάθουμε να τα χρησιμοποιούμε, όχι απλώς για να τα πετάξουμε, αλλά για να μην μπλέξουμε σε περίεργες καταστάσεις. Σε αυτό το επεισόδιο κάναμε μια μικρή εισαγωγή και σύντομα θα επανέλθουμε με μια πιο ολοκληρωμένη συζήτηση γύρω από τα Drones που απασχολούν όλο και περισσότερους φωτογράφους και φυσικά εικονολήπτες.

Συζήτηση περί Drones

Ανάλυση των επαγγελματικών σωμάτων DSLR

Με αφορμή ενός ποσταρίσματος που έγινε στην ομάδα μας “Φωτογραφική Κουβέντα” στο facebook κάναμε μια μίνι συζήτηση σχετικά με τα επαγγελματικά σώματα και τι ακριβώς πρεσβεύει κάθε κατηγορία σωμάτων DSLR (γιατί είναι πολλές και διαφορετικές). Σε αυτό το βίντεο μιλήσαμε για τις διαφορές μεταξύ D5300, D750 και D800 και αυτό για να επισημάνουμε ότι κάθε σώμα έχει καλά και άσχημα αλλά κυρίως πως ο φωτογράφος κάνει τα σώματα “επαγγελματικά” ή μη.

Επαγγελματικά ή μη, σώματα DSLR

Μέσα από την επίσημη σελίδα μας (www.PhotoBros.gr) εκτός από τα καλύτερα μεταχειρισμένα φωτογραφικά θα βρείτε και λύσεις σε φωτογραφικές μηχανές, φακούς και φωτογραφικό εξοπλισμό! Επιλέξτε τώρα την δική σας μηχανή! Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας και σας προτείνουμε καθημερινά να ρίχνετε μια ματιά!

Δείτε όλο το επεισόδιο των PhotoBros

Παρακολουθήστε παρακάτω την 108η εκπομπή και δείτε όλα όσα συζητήσαμε μαζί σας! Μην ξεχάσετε να κάνετε “Like” “Share” και “Εγγραφή (κλικ εδώ για μεταφορά)” στο επίσημο κανάλι μας στο youtube!